Discord için falan plugin ler olabiliyo ama ban yeme ihtimalin varBöyle bir şey yapılır mı?,Nasıl yapılır,Bu bi Suçmudur ?
Hayır başka bir program discord deilDiscord için falan plugin ler olabiliyo ama ban yeme ihtimalin var
Açık kaynaklı derken o ne oluorAçık kaynaklı ise suç değil.
Android mesela açık kaynaklı bir yazılım. Yani programın kodları açık, yayınlanmış ise suç değil.Hayır başka bir program discord deil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açık kaynaklı derken o ne oluor
Bilgisayar için yapıcam bir programı sadece ismini değiştircem ben içindeki yönlendirmeleri ve yerlerini değiştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım ve bu suçmuAndroid mesela açık kaynaklı bir yazılım. Yani programın kodları açık, yayınlanmış ise suç değil.
Sadece arkadaşlarım arasında yayınlayacağım eğer nasıl yapılacagını bulabilirsemUygulama arayüzünü felan değişebilirsiniz. Telif haklarına sahip ise suçtur, izinsiz yayınlayamazsınız.
Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Eğer bu yapacağın şeyi sadece kendin kullanacaksan yayımlamayacaksan bir şey olacağını sanmıyorum.Bilgisayar için yapıcam bir programı sadece ismini değiştircem ben içindeki yönlendirmeleri ve yerlerini değiştirmek istiyorum bunu nasıl yaparım ve bu suçmu
Uygulama dosyalarına 7 zip gibi uygulamalarla erişip dosyaları değiştirmen gerek.Sadece arkadaşlarım arasında yayınlayacağım eğer nasıl yapılacagını bulabilirsem