beyler ben hangi mevkide oynamalıyım stoper olurmu

Defans ol yada forvet ol diyemeyiz, Ronaldo zamanında defanstı nede olsa, bu zamanla anlaşılacak bir şey, kendini farklı mevkilerde dene, spor kulübüne gidersen hocalar seni dener, yada hocalarına sorarsın ona göre kendi mevkini bulursun.

Defans olmalısın bence defansta çalım atma ama he madem çalımın kötü top uzaklaştırma yeteneğin iyi olmalı ama defansta da bazen illa ki çalım atman gerekecek hangi mevkide oynarsan oyna çalıma ihtiyacın var geliştir dedim hızın iyiyse çalımını geliştirip kanat ol diyecektim ama iriymişsin orta saha da uygun olabilir çalım gelişirse

Defans olmalısın bence defansta çalım atma ama he madem çalımın kötü top uzaklaştırma yeteneğin iyi olmalı ama defansta da bazen illa ki çalım atman gerekecek hangi mevkide oynarsan oyna çalıma ihtiyacın var geliştir dedim hızın iyiyse çalımını geliştirip kanat ol diyecektim ama iriymişsin orta saha da uygun olabilir çalım gelişirse
çalımım kötü derken çalım atamıyorum değil forvete göre kanata göre kötüyüm çalımda top uzaklaştırma yeteneğim iyi top kesmelerim iyi

çalımım kötü derken çalım atamıyorum değil forvete göre kanata göre kötüyüm çalımda top uzaklaştırma yeteneğim iyi top kesmelerim iyi
Stoper bölgesinde oynamayı seviyorsan en uygun yer stoper sanırım senin için dostum orta sahayı ve forvet arkasını da deneyebilirsin

Stoper oyna o zaman çünkü sevmediğin bölgede oynamak ölüm gibi gelir zamanında forvet ve sağ kanat oynarken orta sahaya çekmişti hoca ve hiç zevk almamıştım
benide kaleye almışlardı 3 yıl kalecilik yaptım sonra mevki değiştirdim

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,824
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan