5 6 yıl olabiliDostlar Series S almayı düşünüyorum. Normalde ekran kartı alacaktım ancak aklıma şu takıldı. Series S yeni çıkan oyunları ne kadar süre daha almaya başlar? Yani güncellik açısından ne vaad ediyor?
Konsollar, PC gibi değildir. Kaldırma gibi bir olay yok.Güç olarak Playstation 5 ve Series X'in çok gerisinde, bundan dolayı 3 seneye kadar her oyunu kaldırır gibi.
Açıkçası 6 sene sonra çıkacak bir oyunun bu konsolda oynanabileceğini düşünmüyorum çünkü bu konsol dediğim gibi Series X ve Playstation 5'den çok geride, bir bakıma Playstation 4 Pro'nun biraz daha güçlüsü gibi sanki.Konsollar, PC gibi değildir. Kaldırma gibi bir olay yok.
Optimize ederler ve çıkarırlar. 30 FPS de olsa oynatır.
Konsolun gücüne göre bence böyle.3 sene sizce çok az değil mi?
Yanlış bir bilgi zaten. Şu ana kadar çıkmış hiçbir konsolun 3 sene destek aldığını göremezsiniz.3 sene sizce çok az değil mi?
Optimizasyon konsollarda iyi yapılırsa neler yapacağı ortada.Açıkçası 6 sene sonra çıkacak bir oyunun bu konsolda oynanabileceğini düşünmüyorum çünkü bu konsol dediğim gibi Series X ve Playstation 5'den çok geride, bir bakıma Playstation 4 Pro'nun biraz daha güçlüsü gibi sanki.
Konsolun gücüne göre bence böyle.
Belki de 5 sene olur.
Ayrı tutmasın, ne fark eder? Bu konsolun Playstation 4 gibi bir konsoldan güç bakımından çok da ileri olmadığını düşünürsek bence böyle. Ama 3 sene az olabilir, onu o kadar savunmuyorum.Optimizasyon konsollarda iyi yapılırsa neler yapacağı ortada.
Microsoft, Series X ve S'i ayrı tutmuyor.
PS4 ile bu konsol güç olarak çok yakın mı? Siz sadece gücü teraflops zannedenlerdensiniz sanırsam.Ayrı tutmasın, ne fark eder? Bu konsolun Playstation 4 gibi bir konsoldan güç bakımından çok da ileri olmadığını düşünürsek bence böyle. Ama 3 sene az olabilir, onu o kadar savunmuyorum.
Bu teknolojileri bu kadar dikkate almaya değer mi sizce? Bilgisayarda hiç bir işe yaramayan FidelityFX teknolojisi mesela. Dersin ki ilerleyen zamanlarda geliştirilir, onu o zamana göre tekrar düşünürüz.FidelityFX, DirectML gibi teknolojiler var.
Tamamen onunla alakalı değil.Siz sadece gücü teraflops zannedenlerdensiniz sanırsam.
Series konsollarında PC'deki RDNA 2 kullanılmıyor, özel RDNA 2 kullanıyor ve bu teknoloji gerçekten işe yarıyor.Bu teknolojileri bu kadar dikkate almaya değer mi sizce? Bilgisayarda hiç bir işe yaramayan FidelityFX teknolojisi mesela. Dersin ki ilerleyen zamanlarda geliştirilir, onu o zamana göre tekrar düşünürüz.
Neye dayanarak söylüyorsunuz o zaman? Konsolun oyunlarındaki performansına frametime süreleri ile deep-dive olarak baktınız mı? Konsolun optimizasyon kabiletini maksimum bir biçimde incelediniz mi?Tamamen onunla alakalı değil.