bende 2 gün önce sipariş verdim bildiğim kadarıyla yüklemiyolar kendin yüklüyosunArkadaşlar gamegarajdan PC aldım şuan kargoda ama bir şey sormak istedim bilgisayarin biosu driverleri vs güncel mi yoksa tek tek kendim mi yükleyeceğim bir bilgisi olan varmı ?
ben tüklü geliyor diye biliyomKendin yükleyeceksin
ben aldım knk kendin yükleyeceksinArkadaşlar gamegarajdan PC aldım şuan kargoda ama bir şey sormak istedim bilgisayarin biosu driverleri vs güncel mi yoksa tek tek kendim mi yükleyeceğim bir bilgisi olan varmı ?
Kargoya verildi mi? Hangi şehre gelecek?bende 2 gün önce sipariş verdim bildiğim kadarıyla yüklemiyolar kendin yüklüyosun
Dün akşam aldım bugün sabah 8 de kargoya vermişler Ankara'ya gelecekKargoya verildi mi? Hangi şehre gelecek?
Tamam sağol knkben aldım knk kendin yükleyeceksin
Hayırlı olsun, ben de yarın veriyorum siparişiArkadaşlar gamegarajdan PC aldım şuan kargoda ama bir şey sormak istedim bilgisayarin biosu driverleri vs güncel mi yoksa tek tek kendim mi yükleyeceğim bir bilgisi olan varmı ?
bende iki gün önce aldım fakat mailde kargoya verildi diye bir şey yok bende ankaradan aldımdaDün akşam aldım bugün sabah 8 de kargoya vermişler Ankara'ya gelecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamam sağol knk
Tamam kanka teşekkürler. Gelince buraya süreci anlatan bir konu açarsan güzel olurDün akşam aldım bugün sabah 8 de kargoya vermişler Ankara'ya gelecek
bende iki gün önce aldım fakat mailde kargoya verildi diye bir şey yok bende ankaradan aldımda
Hangi özelleştirmelerle, kaç TL'ye aldınız?bende 2 gün önce sipariş verdim bildiğim kadarıyla yüklemiyolar kendin yüklüyosun
Tamamdır knk kendim kuracağımHayırlı olsun, ben de yarın veriyorum siparişiBir arkadaş bu konu hakkında yeşillendirmişti buraları. Kendisi kurmuş ama hepsini tek tek kendi sitelerinden kur yoksa problem yaşayabilirsin.
şey siz farklı bir konu açmıştınız size söylemiştim amaTamam kanka teşekkürler. Gelince buraya süreci anlatan bir konu açarsan güzel olurHayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi özelleştirmelerle, kaç TL'ye aldınız?