Gamegaraj dan gelen pcler güncel mi ?

Aiszrr

80+
Reaksiyon skoru
94
Arkadaşlar gamegarajdan pc aldım şuan kargoda ama bir şey sormak istedim bilgisayarin biosu driverleri vs güncel mi yoksa tek tek kendim mi yükleyeceğim bir bilgisi olan varmı ?

Arkadaşlar gamegarajdan PC aldım şuan kargoda ama bir şey sormak istedim bilgisayarin biosu driverleri vs güncel mi yoksa tek tek kendim mi yükleyeceğim bir bilgisi olan varmı ?
bende 2 gün önce sipariş verdim bildiğim kadarıyla yüklemiyolar kendin yüklüyosun

Arkadaşlar gamegarajdan PC aldım şuan kargoda ama bir şey sormak istedim bilgisayarin biosu driverleri vs güncel mi yoksa tek tek kendim mi yükleyeceğim bir bilgisi olan varmı ?
ben aldım knk kendin yükleyeceksin

Hayırlı olsun, ben de yarın veriyorum siparişi :) Bir arkadaş bu konu hakkında yeşillendirmişti buraları. Kendisi kurmuş ama hepsini tek tek kendi sitelerinden kur yoksa problem yaşayabilirsin.

Dün akşam aldım bugün sabah 8 de kargoya vermişler Ankara'ya gelecek
Tamam kanka teşekkürler. Gelince buraya süreci anlatan bir konu açarsan güzel olur :) Hayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende iki gün önce aldım fakat mailde kargoya verildi diye bir şey yok bende ankaradan aldımda
bende 2 gün önce sipariş verdim bildiğim kadarıyla yüklemiyolar kendin yüklüyosun
Hangi özelleştirmelerle, kaç TL'ye aldınız?

Tamam kanka teşekkürler. Gelince buraya süreci anlatan bir konu açarsan güzel olur :) Hayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi özelleştirmelerle, kaç TL'ye aldınız?
şey siz farklı bir konu açmıştınız size söylemiştim ama :( neyse yinede söyliyim gtx 1660 super ryzen 7 2700x ram 16 550w power 480gb ssd 5400 tl

Geri