Cooler Master Fan alınır mı?

Uzunali

80+
Reaksiyon skoru
25

Bu fandan 2 tane kasamın üst kısmına koymak istiyorum fakat bazı yerlerde arkadaşlar bunun rgb kulllanman için başka bir aparat almamı söyledi anakartım MSI B450M A Promax modeli bu fanı aldığım zaman ekstra bir şey almama gerek kalıcakmı rgbsini kullanmam için

fan rgb değil argb ve anakartında argb girişi yok oyuzden bir donuşturucu alman lazım.
bu fan gayet iyidir.

fan rgb değil argb ve anakartında argb girişi yok oyuzden bir donuşturucu alman lazım.
bu fan gayet iyidir.
rgb önerebileceğiniz bir fan varmı acaba?

rgb önerebileceğiniz bir fan varmı acaba?
rgb istiyorsanız attınız fan güzel gibi ama dedğim gibi argb ve anakartın da argb girişi yok 3pin 5v yani
adoptor almalısın
sen bilirsin atığım fan çok daha iyi

Halo serisi fanda önerebilirim. benım kasamda mevcut baya baya sessiz fanlar 900rpmde. hava akışı sesi bile yok.

Stickflow da argb ondan dedim. ilerde argb controller alırsın kumandalı ozaman kullarınırsın.

Bu fandan 2 tane kasamın üst kısmına koymak istiyorum fakat bazı yerlerde arkadaşlar bunun rgb kulllanman için başka bir aparat almamı söyledi anakartım MSI B450M A Promax modeli bu fanı aldığım zaman ekstra bir şey almama gerek kalıcakmı rgbsini kullanmam için
alınabilir. alternatif olarak GP air turbine veya xf 12025 vs olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,939
Üyeler
187,752
Son üye
suijin
Geri