🔥İndirim Asus TUF M5 160 TL !

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,759

Çok iyi fiyat. PMW3327 sensöre sahip ve 50 milyon tıklama ömrü olan Omron Switch'ler kullanılmış. Uzunluğu SE 111 mm. Küçük-orta ele sahip kullanıcılar için uygun ve yanında ROG mouse pad hediye

Çok iyi fiyat. PMW3327 sensöre sahip ve 50 milyon tıklama ömrü olan Omron Switch'ler kullanılmış. Uzunluğu SE 111 mm. Küçük-orta ele sahip kullanıcılar için uygun ve yanında ROG mouse pad hediye
Ben 170tlye almıştım
Sorusu olan arkadaşlar sorabilirler

Ben 8 ay önce itopyadan 180 ya da 190 TL ye aldım tam hatırlamıyorum. Ellerim boyuma göre normal diyebilirim ince uzun. Benim için bir tık küçük geldi. Mouse cok fazla kır tutuyor ve terletiyor. En sevdiğim özelliği ağırlığı gerçekten çok ideal. Yanında verilen mousepad de gayet yeterli biraz ince ama büyüklüğü çok iyi. Üzerinde RGB isiklandirma var istediğiniz şekilde ayarliyorsunuz ama elinizle kapattiginizi için pek belli olmuyor. Kendi uygulaması var onun üzerinden istediğiniz dpi ayarliyorsunuz yanlış bilmiyorsam makroda atayabiliyorsunuz fakat hiç denemedim. Mouse ile ilgili tek sıkıntım şu, anlam veremedigim bir şekilde lol e girince kendi kendine dpi düşürüyor. Oyunlarda 700 de kullanıyorum kendisi LoL oyununda daha düşürüyor. Uygulama içinde oyunlara özel profil ayarlanıyor, profili silmeme rağmen düzelmedi bu bir tık rahatsız ediyor. Belki driver silip yukleyince düzelir. 160tl için bence çok iyi alternatif. Elinize uyuyorsa (yanlardan bir çıkıntı yok düz bir mouse) alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri