Aoruss
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,893
Bilmem.Şu an stokta gözüküyor alsam bekleme durumu olur mu?
Bilmem.Şu an stokta gözüküyor alsam bekleme durumu olur mu?
Hocam ben aldım stoktaydı, sonra üretimi durdu dediler tam 20 günüm çöp oldu. bana böylr olması herkese böyle olacağı anlamına gelmez ama yine de bilgikendirmek istedim.Bilecek biri lazım olursa direkt alayım![]()
Hatırlıyorum o yüzden kafam karıştıHocam ben aldım stoktaydı, sonra üretimi durdu dediler tam 20 günüm çöp oldu. bana böylr olması herkese böyle olacağı anlamına gelmez ama yine de bilgikendirmek istedim.
Eğer alacaksanız sorun, stokta var mı? Kaç gün içinde kargoya verilecek? Eğer bekletilen süreyi aşarsa ne olacak gibi.Hatırlıyorum o yüzden kafam karıştı
Aslında benim klavyem var sanırım ben bu klavyeyi alacağımEğer alacaksanız sorun, stokta var mı? Kaç gün içinde kargoya verilecek? Eğer bekletilen süreyi aşarsa ne olacak gibi.
Bilmem ben 20 gün bekledikten sonra 3 4 haftaya stoklarını yenilemeye ÇALIŞACAZ dediler. Bu yüzden iptal ettirdim.Aslında benim klavyem var sanırım ben bu klavyeyi alacağım
Süre ne kadar uzar ki en fazla?
İade parası kaç günde yattı hocam peki iadede sorun oldu mu?Bilmem ben 20 gün bekledikten sonra 3 4 haftaya stoklarını yenilemeye ÇALIŞACAZ dediler. Bu yüzden iptal ettirdim.
İade 4 veya 5 gün olması lazım .İade parası kaç günde yattı hocam peki iadede sorun oldu mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de nasıl soru soruyorum ?
Bilmiyorum da
Anlatayım hocamBir de nasıl soru soruyorum ?
Bilmiyorum
Sağolasınİade 4 veya 5 gün olması lazım .
Bir sorun olmadı ama ctrl ctrl v olarak verilen yanıtlar can sıkıcıydı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anlatayım hocam
Hesap
Yardım merkezi
Transfer to agent
TECHNO ön siparişte aldığı için geç geldi şu anda üretildiği için stoğu var, ön siparişten çıktı artık.Şu an stokta gözüküyor alsam bekleme durumu olur mu?