Biraz bütçeyi arttırıp mchose G75 pro alinmali.AKKO MONSGEEK MG75W mi Royal Kludge R75 mi? Daha mantıklı bir öneri varsa açığım.
mchose g75 proAKKO MONSGEEK MG75W mi Royal Kludge R75 mi? Daha mantıklı bir öneri varsa açığım.
kesinlikle değer mg75w çok giriş seviye rgb yok 500 mah pil r75 kablosuz bile değil iç yalıtım kasa kalitesi vb mchose daha kaliteli plastik kasalarda alabileceğin en iyi klavyelerden birineredeyse 500 tl farka değer mi bilemedim
hmm eyw destek için öyle bi konuştun ki hemen sipariş veresim geldikesinlikle değer mg75w çok giriş seviye rgb yok 500 mah pil r75 kablosuz bile değil iç yalıtım kasa kalitesi vb mchose daha kaliteli plastik kasalarda alabileceğin en iyi klavyelerden biri
kesinlikle değer mg75w çok giriş seviye rgb yok 500 mah pil r75 kablosuz bile değil iç yalıtım kasa kalitesi vb mchose daha kaliteli plastik kasalarda alabileceğin en iyi klavyelerden biri
beyaz ve siyahında v3 ibaresi varpeki bununla renk dışında bir farkı var mı v3 ibaresi dışında aynı gözüküyor ama emin olamadım![]()
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
https://www.gaming.gen.tr/urun/6608...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ şunu almayı düşünüyorumAKKO MONSGEEK MG75W mi Royal Kludge R75 mi? Daha mantıklı bir öneri varsa açığım.
v3 yazanlardan alın hocam diğerleri v3 switch değilmiş galibapeki bununla renk dışında bir farkı var mı v3 ibaresi dışında aynı gözüküyor ama emin olamadım![]()
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beyaz ve siyahında v3 ibaresi var