Gamegaraj dan gelen pcler güncel mi ?

Tamam kanka teşekkürler. Gelince buraya süreci anlatan bir konu açarsan güzel olur :) Hayırlı olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi özelleştirmelerle, kaç TL'ye aldınız?
Tamamdır bir sorunla vs karşilaşirsam da konu olarak açarım cuma günü gelicek büyük ihtimalle

bende iki gün önce aldım fakat mailde kargoya verildi diye bir şey yok bende ankaradan aldımda
Bilmiyorum hiç knk bende şaşırdım çok hızlı yaptılar .

Tamamdır bir sorunla vs karşilaşirsam da konu olarak açarım cuma günü gelicek büyük ihtimalle

Bilmiyorum hiç knk bende şaşırdım çok hızlı yaptılar .
işleniyor durumda gözüküyor

GameGaraj'dan PC alacak arkadaşların dikkatine duyurulur ;
1.) Arkadaşlar aldığınız 'Masaüstü PC, 7 ila 10 gün arasında kargoya veriliyor ve 3-4 gün içinde evinize ulaşıyor!
2.) Deneme Sürümüdür, İşletim Sistemidir falan yüklenmiyor,kendiniz kuruyorsunuz!
3.) Driver Falan kurulmuyor !
4.) Ekran Kartı Her Sitede Olduğu Gibi Siz Takıyorsunuz!
5.) Kasa RGB mi ? NASIL Değiştirebiliriz Fanların RGB'sini ? Arkadaşlar Kumandası Var "RGB KONTROLCU" olarak geçiyor!
6.) 1-2-3-6-9 ve 12 ay Taksit Oluyor!

Arkadaşlar gamegarajdan PC aldım şuan kargoda ama bir şey sormak istedim bilgisayarin biosu driverleri vs güncel mi yoksa tek tek kendim mi yükleyeceğim bir bilgisi olan varmı ?
Windows'u parayla yüklüyorlar eğer almadıysan hem windows'u kendin yükliceksin ki onların itopya gibi dirverları güncelleme seçeneği yok.

1.) Arkadaşlar aldığınız 'Masaüstü PC, 7 ila 10 gün arasında kargoya veriliyor ve 3-4 gün içinde evinize ulaşıyor!
2.) Deneme Sürümüdür, İşletim Sistemidir falan yüklenmiyor,kendiniz kuruyorsunuz!
5.) Kasa RGB mi ? NASIL Değiştirebiliriz Fanların RGB'sini ? Arkadaşlar Kumandası Var "RGB KONTROLCU" olarak geçiyor!
Bazılarında RGB tek renk diye biliyorum. "Bu" videoya bakın derim...

7 ile 10 gün arasında kargolandığını hiç kimseden duymadım ayrıca kendilerini aradığımızda 3 gün içinde kargoladıklarını söylediler hangi kaynaktan aldın bu bilgiyi acaba :)

7 ile 10 gün arasında kargolandığını hiç kimseden duymadım ayrıca kendilerini aradığımızda 3 gün içinde kargoladıklarını söylediler hangi kaynaktan aldın bu bilgiyi acaba :)
arkadaşım sipariş vermişti
ona bu aralıklarda geldi
ayrıca sistem 1 hafta içinde kargoya verdil 3-4 gün içinde alıcıya teslim edildi

Sanırım, freedos olarak gelir. İlk önce parçalarınızı kontrol edin faturanızdan. Daha sonra Bios güncellemeniz varsa yapın. Sonra XMP desteğini açın ve UEFI ile Windows 10 kurun. Daha sonra tekrardan ekran kartı driverlarınızı vb. kurabilirsiniz. Hayırlı olsun.

Sanırım, freedos olarak gelir. İlk önce parçalarınızı kontrol edin faturanızdan. Daha sonra Bios güncellemeniz varsa yapın. Sonra XMP desteğini açın ve UEFI ile Windows 10 kurun. Daha sonra tekrardan ekran kartı driverlarınızı vb. kurabilirsiniz. Hayırlı olsun.
Biostar b450mh ankartin son sürümünü atabilir misiniz ? Linkini bulamadım.

Bide knk şu uefi nasıl oluyor ya bilmiyorum

UEFI WINDOWS 10:
biostar uefi nasıl oluyor bana da lazım arkadaşlar. Bilen biri var mı ?

Bide knk şu uefi nasıl oluyor ya bilmiyorum

Tam modelini söyleyebilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri