Hyperx alloy corr rgb ben aldim kullaniyorum 1 hafta filab oldu sesiz baya ve memnunumAydınlatmalı Olması Önemli RGB olmasına Gerek Yok Düz Tek Renk İşığı Bile Olsa Yeter Sessiz Olsun Yeter Bütçe Belirlemedim Ama F/P Açısından Ürünler Önerebilirsiniz.
Anladığım kadarıyla bütçen az çok kısıtlı.Sessiz Olsun Yeter
brown ve red switch her model alabilirsin sessizlerdir hatta brown da hiç ses yokturAydınlatmalı Olması Önemli RGB olmasına Gerek Yok Düz Tek Renk İşığı Bile Olsa Yeter Sessiz Olsun Yeter Bütçe Belirlemedim Ama F/P Açısından Ürünler Önerebilirsiniz.
belirttiğim alanda alabileceğim çok pahalı olmayan 200-300 TL civarı üstüne birazda çıkabilir
tamamen sessizler değilmi gece hiç ses çıkarmamaları lazım yada minumum düzeyde.![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Klavye oldukça sesli membran olmasına rağmen, sessiz olmasını istiyorsa;![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com