Armn Şfrmıdvylr
80+
- Reaksiyon skoru
- 237
Konuyla alakasız mesaj.
ya yalandan 7.1 yazıp fiyatını 1500 tl yapıyorlarsa ?
ismin ve mesajından dolayı seni ciddiye almayacağım ilk uyarın hayırlı olsunya yalandan 7.1 yazıp fiyatını 1500 TL yapıyorlarsa ?
ogitech mi artics 5 mi daha iyi olur ?Sanal-Gerçek arasındaki ayrımdan bahsediyor, berbat bir espriydi.
bu kulaklık sanal değil mi ?ASUS 90YH00S1-B3UA00 ROG Strix Wireless 7.1 Oyuncu Kulaklığı, 10+ saat Pil Ömrü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS 90YH00S1-B3UA00 ROG Strix Wireless 7.1 Oyuncu Kulaklığı, 10+ saat Pil Ömrü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hayırbu kulaklık sanal değil mi ?
Arctis serisinin hiçbirini önermem.ismin ve mesajından dolayı seni ciddiye almayacağım ilk uyarın hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
l
ogitech mi artics 5 mi daha iyi olur ?
o zaman okuma yazma öğren 2000tl wireless olursa demiş logitech kulaklık linki atılmış onu alın geçinlinç yemek istemiyorum artık
ASUS ROG DELTA 7.1 OYUNCU KULAKLIĞI USB TYPE-C PC/MAC/MOBIL/PS4/NINTENDO SWITCH CİHAZLAR UYUMLU : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
ASUS ROG DELTA 7.1 OYUNCU KULAKLIĞI USB TYPE-C PC/MAC/MOBIL/PS4/NINTENDO SWITCH CİHAZLAR UYUMLU : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
#hiçkimselinçyemesin
ürün bilgilerine bakar mısın ?hayır
ya yanlış yazdılar yada ben çok yanlış biliyorum . ROG Strix Wiireless in gerçek 7.1 Olması lazımürün bilgilerine bakar mısın ?
Çok komik.sahte 7.1 var olurmu
(ironi [espiri] yaptım anlamayan arkadaşlara)
Kendinizi büyüleyici 7.1 sanal surround ses* ile ASUS Sonic Studio sayesinde oyunların içinde hissedin. Bu özel ses teknolojisi ile her silah sesini ve adımı, yüksek hassassiyetle belirleyebilir ve rakiplerinize karşı avantaj sahibi olabilirsiniz.ya yanlış yazdılar yada ben çok yanlış biliyorum . ROG Strix Wiireless in gerçek 7.1 Olması lazım
en azından boş yapmıyor yardımcı olmak için elinden geleni yaptı senin aksine okuma yazmasıda var bütçemede uyuyorKendinizi büyüleyici 7.1 sanal surround ses* ile ASUS Sonic Studio sayesinde oyunların içinde hissedin. Bu özel ses teknolojisi ile her silah sesini ve adımı, yüksek hassassiyetle belirleyebilir ve rakiplerinize karşı avantaj sahibi olabilirsiniz.
ROG Strix Wireless | ROG Strix Wireless | Gaming Kulaklık & Ses|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye
ROG Strix Wireless is a 2.4GHz wireless gaming headset with 7.1 surround sound, 10+ hour battery life, and a noise-cancelling microphone. Compatible with PlayStation 4, Xbox One, PCs, Mac, and mobile devices, ROG Strix Wireless lets users play their favorite games in stunning surround sound with...rog.asus.com
![]()
![]()
![]()