Ön panel bağlantısını yapmadan bilgisayara nasıl güç vermeyi düşünüyorsun ?Arkadaşlar temizlik için anakarti kabloları felan soktum şimdi açılmıyor kasanin on Panel bağlantısını yapmadığım için olabilir mi neryee takacagimi bulaamdim
Ön panel bağlantısı yapmadan açılmaması normal.Arkadaşlar temizlik için anakarti kabloları felan soktum şimdi açılmıyor kasanin on Panel bağlantısını yapmadığım için olabilir mi neryee takacagimi bulaamdim
En iyisi foto atıyım daha net görülür heraldeAnakart güç bağlantısını yaptınız mı ?
Ön panel bağlantısını yapmadan bilgisayara nasıl güç vermeyi düşünüyorsun ?
Biz burdan ittiririz biraz hocam
Bu on panel bağlantı kablolarını nereye takicam arkadaslarEn iyisi foto atıyım daha net görülür heralde
HDD SATA ve güç kablosunu bağladım başka bissu var mı HDD ile ilgiliÖn panelin bağlantısını yapmadıysan kısa devre yaptırarak çalıştır, tam göremiyorum kabloları. HDD'yi bağladınız mı ?
Nasıl yaptircam kısa devreÖn panelin bağlantısını yapmadıysan kısa devre yaptırarak çalıştır, tam göremiyorum kabloları. HDD'yi bağladınız mı ?
bağlantısı yapınızEn iyisi foto atıyım daha net görülür heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu on panel bağlantı kablolarını nereye takicam arkadaslar
Ön panel bağlantısını yapmak daha kolay, onu yapın yapamazsan etiketle yardımcı olurum.HDD SATA ve güç kablosunu bağladım başka bissu var mı HDD ile ilgili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yaptircam kısa devre