Yardım Oyun önerir misiniz?

vortex'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
Tek başıma oynayabileceğim sade 100 TL ye kadar oyun önerir misiniz?
Forza düşündüm fakat klavye mouse da güzel olur mu emin değilim

Direksiyonlu daha güzel olur ama Ets2 adamdır.
Bi giriyorsun dert tasa ohh arkadan açtın mı şarkını tamamdır. DLC İle birlikte 100tlyi bulabilir.

Orjinal minecraft alıp hypixel gibi serverlarda oynayablirsin

Tek başıma oynayabileceğim sade 100 TL ye kadar oyun önerir misiniz?
Forza düşündüm fakat klavye mouse da güzel olur mu emin değilim
Assetto corsa alabilirsin onlinede çok sarıyor makas gezinti vs.

Hocam ben %75 indirimde 9.50 TL'ye almıştım. Ama ben DLC'lere para vermedim korsan indiriyorum sanırım.
Direksiyonlu daha güzel olur ama Ets2 adamdır.
Bi giriyorsun dert tasa ohh arkadan açtın mı şarkını tamamdır. DLC İle birlikte 100tlyi bulabilir.

Hocam ben %75 indirimde 9.50 TL'ye almıştım. Ama ben DLC'lere para vermedim korsan indiriyorum sanırım.
Ben de 9.50'ye almıştım. Henüz DLC almadım. Hatta oyunu bile çok az oynayabildim depolama sıkıntısı yüzünden.
Güzel ya.

Ben de 9.50'ye almıştım. Henüz DLC almadım. Hatta oyunu bile çok az oynayabildim depolama sıkıntısı yüzünden.
Güzel ya.
Hocam oyun güzel kesinlikle bir de ben oyunun içindeki radyo klasörüne istediğim şarkıları atıyorum sonra tırın içinde açıyorum hiç Alt-Tab yapmadan çok iyi oluyor sanki gerçekten de radyoyu açmışım gibi.

Hocam oyun güzel kesinlikle bir de ben oyunun içindeki radyo klasörüne istediğim şarkıları atıyorum sonra tırın içinde açıyorum hiç Alt-Tab yapmadan çok iyi oluyor sanki gerçekten de radyoyu açmışım gibi.
Oyun güzel ancak indirim olmadan almak biraz mantıksız sanki kanka:/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri