Mehmetefe038
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 233
Ücretsiz kdo falan varmı etkinleştirme için
Ücretsiz kdo falan varmı etkinleştirme için
forum.donanimarsivi.com
Yapıcağın şey basit youtubeyi açıp windows 10 etkinleştirme yazıcaksın ondan sonra indirmen gereken bir dosya var onu indirip windowsu etkinleştirmiş olacaksınÜcretsiz kdo falan varmı etkinleştirme için
KMSpico hiç önermem. CMD ile etkinleştirebilirsiniz. @keremcnsz24 ün bir rehberi vardı linkini bulamadım.Yapıcağın şey basit youtubeyi açıp windows 10 etkinleştirme yazıcaksın ondan sonra indirmen gereken bir dosya var onu indirip windowsu etkinleştirmiş olacaksın
Reis bulmuş.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
CMD ike etkinleştirme olduğunu da söyliyecektim ama unutmuşum ayrıca benim dediğimi de yapabilir ya da bir sıkınıtsı varsa bana söylersinizKMSpico hiç önermem. CMD ile etkinleştirebilirsiniz. @keremcnsz24 ün bir rehberi vardı linkini bulamadım.
teşekkürler olduÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Rica ederim.teşekkürler oldu![]()
İllegal bir etkinleştirme olduğu için sisteme ne kuracağı belli değil.CMD ike etkinleştirme olduğunu da söyliyecektim ama unutmuşum ayrıca benim dediğimi de yapabilir ya da bir sıkınıtsı varsa bana söylersiniz