bu zamanda alınabilecek apu işlemci

KOMİNİC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
264
slm arkadaşlar malum ekran kartları fırlamış durumda şimdilik apu bir sistem alıp ilerde ekran kartı ile beslemeyi düşünüyorum,şuanda alınabilecek en f/p apu işlemci nedir

bütçe 1600 tl...

slm arkadaşlar malum ekran kartları fırlamış durumda şimdilik apu bir sistem alıp ilerde ekran kartı ile beslemeyi düşünüyorum,şuanda alınabilecek en f/p apu işlemci nedir

bütçe 1600 TL...
1600 tl sistem için mi işlemci için mi

konu takip. elimde am4 anakart var. bütçem hemen hemen benzer.

Sadece işlemci değil mi?

Eğer işlemcinin ekran kartıyla oyun oynamayı düşüyorsanız 3400G alın, sadece İnternette gezinecekseniz, oyun oynamayacaksanız 10400 alın.

Sadece işlemci değil mi?

performans olarak hangisi ileriye dönük olur...?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer işlemcinin ekran kartıyla oyun oynamayı düşüyorsanız 3400G alın, sadece İnternette gezinecekseniz, oyun oynamayacaksanız 10400 alın.
oyun oynarım hocam peki ilerde 3400g ye nekadarlık ekran kartı takabilirim...?

performans olarak hangisi ileriye dönük olur...?

oyun oynarım hocam peki ilerde 3400g ye nekadarlık ekran kartı takabilirim...?
1660 Super, 5500XT 8GB'ın üstüne çıkmayın.

bütçe 1600 TL...
Biraz daha ekleme şansın varsa R5 4650G işlemci tarafında R5 3600 ayarında bir APU. Bütçeye Ekleme yapamam dersen işlemci olarak R3 3100 ayarında olan R3 4350G de fena değil.

3400g daha iyi performans veriyor sanki.
APU olarak 3400G biraz daha iyi ama ekran kartı takılacaksa işlemci tarafında 4. nesil çok daha iyi.

Geri