Valorant cihaz banı ?

Sana yardımcı olmak istiyorum ama terslemeni aldırmıyorum

Anakartın valorantta önceden ban yemiş ondan sonrada sen alıp kendi hesabını girdiğinde sistem otomatikman senin hesabınıda etkileyebileceğinden bahsediyorum
etkiledi
Sana yardımcı olmak istiyorum ama terslemeni aldırmıyorum

Anakartın valorantta önceden ban yemiş ondan sonrada sen alıp kendi hesabını girdiğinde sistem otomatikman senin hesabınıda etkileyebileceğinden bahsediyorum
kusura bakma sinirliyim sen de öyle söyleyince ters oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim hesapta'da 2 battle pass fulldü 3.yüde fullemiştim ama almamıştım, Oni Phantom/Asil Vandal/Yağmacı Hançer vardı ekstradan hepsi yandı
ban kalktı mı ;?

etkiledi

kusura bakma sinirliyim sen de öyle söyleyince ters oldu

ban kalktı mı ;?
Sorun değil alınmadım bende sinirimi çıkarırdım geçmiş olsun tek çare beklemek kalıyor ticketi attığınıza göre

1-
1617465721618.png

2-
1617465798265.png

Yine de her yolu deneyebilirsiniz, dava açsanız dahi kaybedersiniz. Çünkü oyunu oynamadan önce size sözleşmede üstü açık her şeyi anlatıyorlar kurallar çok katı.
Riot rezilliği...

ban kalktı mı ;?
Hayır, ilk biletiniz cevaplandığında aynı sorun ile yeni bi bilet gönderirseniz biletiniz otomatik kapanıyor ve siliniyor.

kardeşim yalan borcum yok bütün ip adresini vs hangi adreste olduğumu blet olarak yolladım kafana göre yorum bilip bilmeden yorum yapma.

sistemi dün gece topladım bu sabah valorantı kurdum oyuna girdim oyunda attı sabah yolladım
normal biraz bekleyin ban kalakar

Bende yeni yedim VAN 152 hatasını aldim en azından boş bir hesapta kalici olarak yasaklandim ben bide cihaz bani ticket attim 3 ay sonra dediler hesap icin sıkıntı yok sizce cihaz bani kalkarmi?

Geri