Neler Yeni

Valorant cihaz banı ?

SynBozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BARAN MUTİ
Sana yardımcı olmak istiyorum ama terslemeni aldırmıyorum

Anakartın valorantta önceden ban yemiş ondan sonrada sen alıp kendi hesabını girdiğinde sistem otomatikman senin hesabınıda etkileyebileceğinden bahsediyorum
etkiledi
Sana yardımcı olmak istiyorum ama terslemeni aldırmıyorum

Anakartın valorantta önceden ban yemiş ondan sonrada sen alıp kendi hesabını girdiğinde sistem otomatikman senin hesabınıda etkileyebileceğinden bahsediyorum
kusura bakma sinirliyim sen de öyle söyleyince ters oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim hesapta'da 2 battle pass fulldü 3.yüde fullemiştim ama almamıştım, Oni Phantom/Asil Vandal/Yağmacı Hançer vardı ekstradan hepsi yandı
ban kalktı mı ;?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
etkiledi

kusura bakma sinirliyim sen de öyle söyleyince ters oldu

ban kalktı mı ;?
Sorun değil alınmadım bende sinirimi çıkarırdım geçmiş olsun tek çare beklemek kalıyor ticketi attığınıza göre

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal
1-
1617465721618.png

2-
1617465798265.png

Yine de her yolu deneyebilirsiniz, dava açsanız dahi kaybedersiniz. Çünkü oyunu oynamadan önce size sözleşmede üstü açık her şeyi anlatıyorlar kurallar çok katı.
Riot rezilliği...

ban kalktı mı ;?
Hayır, ilk biletiniz cevaplandığında aynı sorun ile yeni bi bilet gönderirseniz biletiniz otomatik kapanıyor ve siliniyor.

Skyline R34

80+ Bronze
kardeşim yalan borcum yok bütün ip adresini vs hangi adreste olduğumu blet olarak yolladım kafana göre yorum bilip bilmeden yorum yapma.

sistemi dün gece topladım bu sabah valorantı kurdum oyuna girdim oyunda attı sabah yolladım
normal biraz bekleyin ban kalakar

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal
Top Bottom