Bütçe nedir ?Dostlar elimde kısıtlı bir bütçe var ve asla ama asla android almak istemiyorum sizce alınmalı mı ? (Mükemmel durumda olan bir cihaz alacağım ve 14 gün iade garantisi veriliyor)
Hocam 2.ellere baktım biraz boya sökükleri ve çizikleri olan İphone 8 64 GB 3.500 TL Pil yüzdesi 96 bi kaç gündür araştırıyorum yenilenmiş cihaz çok makul geldi. Konya'da bayileri varmış gidip görerek almak mantıklı mı sizce?Yenilenmiş telefon almayın
Belkide içindeki parçalar çakma parçalar ile değişti bilemezsiniz.
2.el alın
Sebep Nedir?iphone 8 plus kullanıyorum ve önermiyorum
Hocam ilk Attığınız cihazın pil sağlığı %87 ilk cihazı alsam Daha fazla masraf olacak ve Gerçekten can sıkıcı bir durum böyle birşeyin olmasıiPhone X Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone X mi arıyorsunuz? iPhone X fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum da o fiyata biraz pazarlıkla iPhone X alırsın ikinci el
Sildim onu zaten boşver onu da Face ID bu iPhone X lerde kronik sorun zaten face ID bozuk olan temiz bi iPhone X al geç benceHocam ilk Attığınız cihazın pil sağlığı %87 ilk cihazı alsam Daha fazla masraf olacak ve Gerçekten can sıkıcı bir durum böyle birşeyin olması
2. cihazda ise Faceİd Çalışmıyor denilmiş ikiside belirli sebeplerden ucuz ve bunlar tamiri yüksek miktarda arızalar.iPhone X Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
iPhone X mi arıyorsunuz? iPhone X fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum da o fiyata biraz pazarlıkla iPhone X alırsın ikinci el
Hocam o tür bir bütçem olsa iphone x yerine 12 alırımSildim onu zaten boşver onu da Face ID bu iPhone X lerde kronik sorun zaten face ID bozuk olan temiz bi iPhone X al geç bence
3600 TL'ye alabilirsin Face ID çalışmaması büyük bi sorun mu senin için?2. cihazda ise Faceİd Çalışmıyor denilmiş ikiside belirli sebeplerden ucuz ve bunlar tamiri yüksek miktarda arızalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o tür bir bütçem olsa iphone x yerine 12 alırım![]()