Toplama Bilgisayar FPS Sorunu

Isaac

80+
Reaksiyon skoru
24
Selam arkadaşlar, ben bir sistem topladım özellikleri şu şekilde ;

Ekran Kartı : GTX 960 2GB
Anakart : Gigabyte H55M - S2
İşlemci : Xeon X3440 3.70 Ghz
Ram : 4GB DDR3 1333Mhz

Ben bu sistemde Apex Legends oynarken drop yiyorum aynı şekilde çoğu oyundada anlık fps düşüşleri yaşıyorum sorunu nedir tam olarak yardımcı olabilir misiniz?

Sdd yok mu ?

Bellek yetersiz. Bir 4GB 1333MHz daha takmanız gerekiyor en az.

Sdd ve ram almayı düşünüyorum tabii ki bunlardan dolayı mı kaynaklanıyordur sizce?

Apex legends sorunu EA games eski işlemcilerde (xeon tarzı) oyunu açtırmıyor yada oynattırmıyor
Şuraya Bakabilirsin: http://chng.it/YcgC6vkBGL

Ben bu sistemde Apex Legends oynarken drop yiyorum aynı şekilde çoğu oyundada anlık fps düşüşleri yaşıyorum sorunu nedir tam olarak yardımcı olabilir misiniz?
Bellekten dolayı yüzde 90. Bende 8 gb ram var. Farkedememiştim laptop ekran kartı 2 gb kendıne ayırıyormuş ve kullanılabilir bellek 5.9 gb idi.. Ekran kartının ayırdığı belleği kapattım pubgde yaşadığım dropalr sona erdi

4Gb Ram Yetersiz Windows 8gb ram yapın mümkünse

Teşekkür ederim, peki bu sistemle tam performans sağlayabilir miyim? İlk önce hangi ürünü almam mantıklı olur yavaş yavaş topluyorumda.
1 tane ram 4 gb 1333 mhz 1 tanede ssd aldıktan sonra ideal akıcı fps e ulaşırsınız diye düşünüyorum. İlk ram alın sonra ssd

Cevaplarınız için teşekkürler en kısa sürede alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,049
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17
Geri