165Hz monitörde 60hz gözükmesi

dxdiag

80+
Reaksiyon skoru
11
Casper Excalibur 165 Hz monitörü aldım.Ancak ekran kartımda sadece hdmı girişi var(DP yok). Monitör arka kısmında hdmı 165Hz yazıyor.
Hdmı kabloları ile bağladım ancak 60Hz gözüküyor hala.
sebebi nedir bilen biri açıklayabilir mi 🙏

masaüstüne sağ tıkla görüntü ayarlarına gir alt tarafta gelişmiş görüntü ayarları var ordan yenileme hızını 165 e çekin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oldu mu?

masaüstüne sağ tıkla görüntü ayarlarına gir alt tarafta gelişmiş görüntü ayarları var ordan yenileme hızını 165 e çekin

oldu mu?
Yok orda da 60Hz olarak gösteriyor. Nvidia denetim masasından denedim orda 60Hz diyor en fazla

Yok orda da 60Hz olarak gösteriyor. Nvidia denetim masasından denedim orda 60Hz diyor en fazla
görüntü ayarlarında aşağı kaydırınca PC bölümü geliyor mu. Ekran görüntüsü atabilir misiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
PC bölümü derken
hocam orda kategori gibi olacak kaydırınca yeni bölümler geliyor mu

Bir post görmüştüm bunun hakkında bulabilirsem atayım

görüntü ayarlarında aşağı kaydırınca PC bölümü geliyor mu. Ekran görüntüsü atabilir misiniz

PC bölümü derken
Şöyle bir bölüm olmalı Nvidia denetim masasında, Ultra HD kategorisinde en fazla 60Hz gözükürken PC bölümünde monitörün değerlerine göre daha üstü de oluyor. Benim kullanmış olduğum monitör 75Hz o bölümden 75Hz yapabiliyorum örneğin.
1617695683637.png

Şöyle bir bölüm olmalı Nvidia denetim masasında, Ultra HD kategorisinde en fazla 60Hz gözükürken PC bölümünde monitörün değerlerine göre daha üstü de oluyor. Benim kullanmış olduğum monitör 75Hz o bölümden 75Hz yapabiliyorum örneğin.
Alıntıyı görüntüle

Benim en fazla 60hz gözüküyor

Ekler

• IMG_20210406_110023.jpg
    IMG_20210406_110023.jpg
    2.8 MB · Hit: 72
Alıntıyı görüntüle
benim anatmak istediğim bu arkadaşın söylediğiydi

ama neden sende olmuyor anlamadım

ho

cam monitorün modeli nedir

excalibur e24fhd-g

excalibur e24fhd-g

excalibur e24fhd-g

Casper Excalibur 165 Hz monitörü aldım.Ancak ekran kartımda sadece hdmı girişi var(DP yok). Monitör arka kısmında hdmı 165Hz yazıyor.
Hdmı kabloları ile bağladım ancak 60Hz gözüküyor hala.
sebebi nedir bilen biri açıklayabilir mi 🙏
dp ile bağla

Geri