Yok orda da 60Hz olarak gösteriyor. Nvidia denetim masasından denedim orda 60Hz diyor en fazlamasaüstüne sağ tıkla görüntü ayarlarına gir alt tarafta gelişmiş görüntü ayarları var ordan yenileme hızını 165 e çekin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oldu mu?
görüntü ayarlarında aşağı kaydırınca PC bölümü geliyor mu. Ekran görüntüsü atabilir misinizYok orda da 60Hz olarak gösteriyor. Nvidia denetim masasından denedim orda 60Hz diyor en fazla
PC bölümü derkengörüntü ayarlarında aşağı kaydırınca PC bölümü geliyor mu. Ekran görüntüsü atabilir misiniz
hocam orda kategori gibi olacak kaydırınca yeni bölümler geliyor muPC bölümü derken
görüntü ayarlarında aşağı kaydırınca PC bölümü geliyor mu. Ekran görüntüsü atabilir misiniz
Şöyle bir bölüm olmalı Nvidia denetim masasında, Ultra HD kategorisinde en fazla 60Hz gözükürken PC bölümünde monitörün değerlerine göre daha üstü de oluyor. Benim kullanmış olduğum monitör 75Hz o bölümden 75Hz yapabiliyorum örneğin.PC bölümü derken
Şöyle bir bölüm olmalı Nvidia denetim masasında, Ultra HD kategorisinde en fazla 60Hz gözükürken PC bölümünde monitörün değerlerine göre daha üstü de oluyor. Benim kullanmış olduğum monitör 75Hz o bölümden 75Hz yapabiliyorum örneğin.
Alıntıyı görüntüle
benim anatmak istediğim bu arkadaşın söylediğiydiŞöyle bir bölüm olmalı Nvidia denetim masasında, Ultra HD kategorisinde en fazla 60Hz gözükürken PC bölümünde monitörün değerlerine göre daha üstü de oluyor. Benim kullanmış olduğum monitör 75Hz o bölümden 75Hz yapabiliyorum örneğin.
Alıntıyı görüntüle
ama neden sende olmuyor anlamadımMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim en fazla 60hz gözüküyor
cam monitorün modeli nedirMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim en fazla 60hz gözüküyor
O modellerde kronik sorun var baya araştırdım ben ilerleyen zamanlarda ghost sorunu ortaya çıkarıyormuş1400e asus 165hz ips almıştım üstüne dp kablosu da vardı içinde keşke o modeli alsaydın
dp ile bağlaCasper Excalibur 165 Hz monitörü aldım.Ancak ekran kartımda sadece hdmı girişi var(DP yok). Monitör arka kısmında hdmı 165Hz yazıyor.
Hdmı kabloları ile bağladım ancak 60Hz gözüküyor hala.
sebebi nedir bilen biri açıklayabilir mi![]()