Bilgisayarımda sorun var bilgisayarcıya gitmelimiyim ?

sorununuzun hdd den kaynaklandığını dusunuyorum pcci raminizi çalabilir

Bu olay nasıl başladı? Başka forumlara da yazın.

sorunun yüzde 90 psu dan kaynaklıdır keşke 2. el almasaydın tabi çözüm veremedim umarım arkadaşlar yardımcı olur

Merhaba arkadaşlar kaç kere foruma sorunumu detaylıca yazdım fakat sorunumun neden kaynaklı oldugunu bulamadım. Mecburen sorunu bulmak için bilgisayarcıya gidicem. Başka bir öneriniz falan varmı ?
sorunum= https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayarim-agir-oyunlara-girince-kapaniyor.341855/
power sorunlu diye düşünüyorum ama ekran gitti demişsiniz psu olmayadabilir yada power sorunluysa ekran kartını beslememiş olabilir ve görüntü gitmiş olabilir ama sistem uyku modunda gibi kalmış olabilir powerini sök bilgisayarcıya ver baktır veya çok güvendiğin birini bul eğer dükkanı boşsa otur başında bekle

Ne olursa olsun bilgisayarcıya gitmeyin ne olursa olsun. RAM çalma gibi bir gelenekleri vardır.

O pc o rami kaldırmaz krdşm fazlalıktı o.
Bu ramler hep fazla
16 GB'ni aldım 3 tane 4 GB taktım onlar yeter sana. Hem bunlar yurtdışından geliyor en kalitelileri :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun PSU kaynaklı olabilir. Başka bir PSU ile deneme imkanınız var mı ?

Sorunun muhtemelen HDD'den kaynaklı ben de bu sorunu SSD yüzüne yaşıyordum.

octt ile psu testi yap 5 dk yada 10dk çalişsin sonuç ne olacak

Bu ramler hep fazla
16 GB'ni aldım 3 tane 4 GB taktım onlar yeter sana. Hem bunlar yurtdışından geliyor en kalitelileri :D

Sorun PSU kaynaklı olabilir. Başka bir PSU ile deneme imkanınız var mı ?
knk bende psu kaynaklı oldugunu düşüyorum aniden kapanmassının nedenini ama işte başka bir psu elimde yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
knk bende psu kaynaklı oldugunu düşüyorum aniden kapanmassının nedenini ama işte başka bir psu elimde yok.
Arkadaşın da vb yok mu ?
Birinden 2-3 günlük ödünç alsan mesela

octt ile psu testi yap 5 dk yada 10dk çalişsin sonuç ne olacak
knk ağır bir oyuna girince
O pc o rami kaldırmaz krdşm fazlalıktı o.
knk çalma gibi bir şey yapamaz bana karşı çünkü parçalarımın hepsini biliyorum. Bir eksiklik varsa bilirim hemen. Fakat ben burdaki bilgsiyarcılarda fazla güvenemiyorum şimdi bilmedikleri işe falan girişler ya da beni ynalış yönlendirirler.

Arkadaşın da vb yok mu ?
Birinden 2-3 günlük ödünç alsan mesela
knk valla gidip arkadşı uğraştırmam ya benim için psuyu falan sökicek been gidip takıcam birde emanet bir şey falan olur. Başka bir yol bulmalıyım.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri