Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,533
20 Mayıs bahar indirimleriEn yakın steam indirimi ne zaman?
20 Mayıs bahar indirimleriEn yakın steam indirimi ne zaman?
Ultimate alırdım ben olsamHangi paket alınmalı?
5 saat olduysa imkansız hocamsormaa sormmaaaa bende 4 gün önce aldım. İşin kötüsü 3 gün yoğunluktan hiç oynamadım bugun girdim 5 saat oynadım akşam indirime girdi. İnş iade talebimi kabul ederler
![]()
Sen de bendensin ben de 6 saat oynamıştım iade oluşturdum. Daha önceden PES'i 4.5 saat oynamıştım iade olmuştu. Umarım olur. Böyle alacam.sormaa sormmaaaa bende 4 gün önce aldım. İşin kötüsü 3 gün yoğunluktan hiç oynamadım bugun girdim 5 saat oynadım akşam indirime girdi. İnş iade talebimi kabul ederler
![]()
Neden kiçok net söylüyorumm ultimate almayacaksanız almayın.
12 Nisan akşamı biter hocam 20.00'da muhtemelenTam 12 de mi bitecek yoksa 13 olduğu zaman mı?
En yakın steam indirimi ne zaman?
çok fazla ayrıcalık veriliyor. Verdiğin paranın hakkına değiyor.Neden ki
Orta paketi alsam![]()
Perdigital | Türkiye'nin En Güvenilir Dijital Ürün Sağlayıcısı
Online oyunlar için e-pin başta olmak üzere pek çok ürün ve hizmete dair dijital kodlar ile gsm tl yükleme için doğru adres Perdigital.com.www.perdigital.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok fazla ayrıcalık veriliyor. Verdiğin paranın hakkına değiyor.
Kaderimiz aynı kardeşim:/Eveettt, ben dünyanın en cen insanıyım 150 liraya aldım 82 TL'ye düştü.![]()
Şey gamepass almak mantıklı mı peki.çok net söylüyorumm ultimate almayacaksanız almayın.
Bence gamepass almak mantıklşı değil zaten uygun fiyatı. Al kariyerini yap. kere ver miss gibi oyna zaten yarı fiyatı 80 tl beleş. 2 aylık pass fiyatına istediğni kadar oyna.Şey gamepass almak mantıklı mı peki.
Forza için, 2-3 oyun daha oynarım maks
he sonun da girmiş mi indirimeAlıntıyı görüntüle
Steamde 12 Nisan'a kadar %45 indirime girdi bence çok çok iyi fiyat