2K monitörde ps5 oynanır mı

BeKeAz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
271
Merhaba arkadaşlar 3060 imi satip bir ps5 almak istiyorum sizce 2k monitörde oynanır mı yoksa bir 4k TV kesin lazım mi

Neden oynanmasın hocam. Eskiden 720p görünce ne kadar kaliteli deyip dibimiz düşüyordu. 2k diyorsun yani.

sadece ekran kartı fiyatına ps5 alınıyo şuan o yüzden satıp ps5 alıcaksınız ve galiba daha düşük bi ekran kartı alıcaksınız hem pc hem ps5 iniz olmuş olucak dimi

PS5 2K çözünürlük desteklemediği için 2K oynayamazsın ama 1080p oynarsın ki PS5 ile 1080p oynamak çok da iyi olmaz. O yüzden şansın varsa 4K ekran almak en iyisi.

sadece ekran kartı fiyatına ps5 alınıyo şuan o yüzden satıp ps5 alıcaksınız ve galiba daha düşük bi ekran kartı alıcaksınız hem pc hem ps5 iniz olmuş olucak dimi
Hocam işten dolayı çok vaktim olmuyor zaten bir laptopum var kasamı sadece apu yapicam ve bir konsol almayı düşünüyorum ayaklarımı uzatıp oynayıp kapatcagim :D

Hocam işten dolayı çok vaktim olmuyor zaten bir laptopum var kasamı sadece apu yapicam ve bir konsol almayı düşünüyorum ayaklarımı uzatıp oynayıp kapatcagim :D
o kadar rahat oynayacaksan 4k televizyon al bizim tv samsung 4k 120hz 55 inch 5500 TL'ye aldık şuan 4k 144hz 27 inch asus un ekranı 10.000 tl yani tv almak daha iyi 4k 60hz nin üstüne çıkamazsın çünkü çok pahali

sonradan 4k ekran almanızı öneririm ama 1080p oynanır

Geri