yusuf karabulut
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Bitcoin madenciliğine girmek istiyorum hangi ekran kartları iyi ve nasıl kurcam sistemi bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim.
YouTube da bir sürü kanal var araştırabilirsinizBitcoin madenciliğine girmek istiyorum hangi ekran kartları iyi ve nasıl kurcam sistemi bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim.
yanlış oldu eteryum yapmak istiyomNeden bitcoin?
Anakart, ram, işlemci, depolama, riser ve ekran kartı lazımyanlış oldu eteryum yapmak istiyom
Bütçe?yanlış oldu eteryum yapmak istiyom
eğer genel bişiyler öğrenmek istiyorsanız internette bununla ilgili çoook fazla video bilgi varBitcoin madenciliğine girmek istiyorum hangi ekran kartları iyi ve nasıl kurcam sistemi bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim.
50 bin diyelim abimSermayen ne kadar?
Usta piyasa o kadar yükseldiki... 5700XT en az 10K, 3070 en az 13K, 580 en az 5K. Girmek ne kadar mantıklı bilemiyorum, ama girmekte kararlıyım diyorsan 3070 ve 5700XT bakabilirsin.50 bin diyelim abim
rx570-580 bulmaya çalışın 4-4.5k dan bulursanız garantili ve temizse direk alın gerçekten çok karlı oluyor ortalama 29-30mh veriyor en kötü 5kdan alırsınız 9 tane geriye kalan para ile de ihtiyaclarınızı alırsınız50 bin diyelim abim
normalde bu dönemde bu fiyatlardan mininge girilmesini önermiyorum eğer yurt dışından vs çok ucuza kart bulunmuyorsa ama ille giricem bu işe diyorsanız ben 50 bin tl ile mining rig kurmak istesem 1660 super kartlarını kullanırım 50 bin tl ile aldığınız fiyata bağlı olarak 9-10 tane 1660 super sistem kurulabilir alt takım dahil kazancıda günlük 250 aylık 7500 tl olur bundan da elektirik gideri çıkınca elinize 6900 tl civarı para kalıyor aylık50 bin diyelim abim