anakart vs anakart am4

Reaksiyon skoru
258

MSI A320M-A PRO AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart​

VS

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart​

normalde a320m-a alacakım ama forumdaki arkadaşlar bu anakartı önerdiler aralarında 100-200 tl fark var ben bunu niye vereyim?

bana girişler mhz desteği gb desteği yenilik eskilik olarak kıyaslıyabilecek birisi varmı?

B450M s2hda overclock mevcut ve vrm,mosfet soğutusu bakımından daha iyi 3600mhz'a kadar desteği var benim bildiklerim bunlar.

VS

normalde a320m-a alacakım ama forumdaki arkadaşlar bu anakartı önerdiler aralarında 100-200 TL fark var ben bunu niye vereyim?

bana girişler mhz desteği gb desteği yenilik eskilik olarak kıyaslıyabilecek birisi varmı?
A320 almak ueeine bi dilenciye versen daha yararlıdırda ondan

b450 alırsan hem daha yüksek mhz değerine sahip Ram takarsın hem OC yapabilirsin hem Athlon serisinden 5.nesile kadar Ryzen işlemci takabilirsin, parça yükselttiğin zaman darboğaz yapmıyacak güzel ve kaliteli bir anakart, onun dışında kendi mosfet soğutucusu var sonra efendime söyleyeyim varda var

B450M s2hda overclock mevcut ve vrm,mosfet soğutusu bakımından daha iyi 3600mhz'a kadar desteği var benim bildiklerim bunlar.
vrm tam olarak nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A320 almak ueeine bi dilenciye versen daha yararlıdırda ondan
tam cevap versene hacı üstelik o zaman dilenciler bizden iyi geçiniyor nickimdeki anakarta sahibim :(

B450 alın a320 sistemi çalıştırsın yeter mantığında bir anakart.

VS

normalde a320m-a alacakım ama forumdaki arkadaşlar bu anakartı önerdiler aralarında 100-200 TL fark var ben bunu niye vereyim?

Ryzen 5000 serisi desteği var B450m S2H'ta. İşlemci OverClock'u desteği var. Daha güncel bir anakart sonuçta. Ek olarak VRM soğutucu var ve VRM'leri daha iyi B450m S2h'ın. İleride daha güçlü bir işlemci takmak istediğinde A320m a pro sıkıntı yaratabilir.

B450 daha güncel ve OC destekli bir anakart ayrıca malzeme kalitesi A320 den daha iyi.
İşlemcini ve diğer parçalarını emanet edeceğin parça minimum bu olmalı bence. ( Tabii bütçe varsa )

Daha uygun fiyatlı bir B450 daha var tabi

Sistemi çalıştırayım bir daha ellemem diyorsan alınabilir a320. Çok eskidi artık 100tl fark varken b450 s2h almak daha mantıklı.

B450 daha güncel ve OC destekli bir anakart ayrıca malzeme kalitesi A320 den daha iyi.
İşlemcini ve diğer parçalarını emanet edeceğin parça minimum bu olmalı bence. ( Tabii bütçe varsa )

Daha uygun fiyatlı bir B450 daha var tabi

B450m a pro max kullanıyorum. Almanızı önermem. Gigabyte tercih edin

vrm tam olarak nedir?

B450m a pro max kullanıyorum. Almanızı önermem. Gigabyte tercih edin
Dediğim gibi zaten benim önereceğim minimum anakart odur.
Bana sorarsanız şu devirde alınacak iyi B450 lerden biri de budur.

Ancak bütçe varsa güzel bir B550 olarak bu da alınır kesinlikle.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Dediğim gibi zaten benim önereceğim minimum anakart odur.
Bana sorarsanız şu devirde alınacak iyi B450 lerden biri de budur.

Ancak bütçe varsa güzel bir B550 olarak bu da alınır kesinlikle.
ı tamam 1700tl anakart alayım daha sonra 2. elden 10tl c4 psu ve 5 tl 1 gb ram alayım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,334
Üyeler
195,600
Son üye
starrynight
Geri