KoppuK
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,282
+BNBAtom hariç bütün coinler için güzel bir gün
Ya da Atom daha uyanmadı(ytd)
+BNBAtom hariç bütün coinler için güzel bir gün
Ya da Atom daha uyanmadı(ytd)
Rvn ı 0.24 ü kırarsa gör bidervn ye neler oluyoreee :OO
Kim nazar değdirdiRvn ı 0.24 ü kırarsa gör bide
ula 5 saniye sonra bassaydım görecektim kırmızı olduğunu girmezdim girdiğim gibi düşmeye başladı tükürürüm daha girmem pump coinlere.Kim nazar değdirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka maka söndü ateşi
Belli bir coin hakkında yazmıyorum. Pump için yazıyorum. Çok riskli, kucağına bırakıp gidiyorlar.ula 5 saniye sonra bassaydım görecektim kırmızı olduğunu girmezdim girdiğim gibi düşmeye başladı tükürürüm daha girmem pump coinlere.
Kanka analiz oku, rvn için uzun vade düşünüyorum ben.ula 5 saniye sonra bassaydım görecektim kırmızı olduğunu girmezdim girdiğim gibi düşmeye başladı tükürürüm daha girmem pump coinlere.
Belli bir coin hakkında yazmıyorum. Pump için yazıyorum. Çok riskli, kucağına bırakıp gidiyorlar.
bende bi 50 60 alırım ayağına riske atıp girmiştim biraz bıraktım bekletiyorum belki artar diye.Kanka analiz oku, rvn için uzun vade düşünüyorum ben.
ben de bekletiyorumbende bi 50 60 alırım ayağına riske atıp girmiştim biraz bıraktım bekletiyorum belki artar diye.
RVN hacimli bir coin. Pump yapmak için genelde hacimsiz coin tercih ediliyor. Bende SNX aldım. 2 aydır bekliyorum.