YKS Son 72 Gün Kalması

KaganKK06

80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,544
YKS'ye yaklaşık 72-73 gün kaldı bu kalan zamanda neler yapabilirim?
Tyt-Ayt denemeleri yapmayı düşünüyorum artık ve bunları yaparken nelere dikkat etmeliyim.Bir Ayt denemesi yapıyım dedim ama sadece emin olduğum soruları cevaplayım diye düşündüm ve Matematikte 15.5 net yaptım(bazı konuları yapamıyorum polinom geometri filan geometri biraz nedeni 10.sınıftaki matematik hocam).Fen bilimleri fazla iyi yapamıyorum.Ayt matematik,Ayt fen bilimleri denemeleri filan almayı düşünüyorum(Tyt de olabilir yine aynı matematik ve fen bilimleri).Başka neler yapabilirim veya nelere dikkat edebilirim?Şimdiden teşekkürler :)

Konuların bitti mi?

Bir arkadaşa daha yazmıştık konularınız bitmeden deneme çözmenin size çok fazla bir getirisi olmaz diye düşünüyorum.

Hayır,daha Ayt bitmedi Matta İntegral filan onlara daha geçmedik ama yarın filan geçebiliriz
Şu an için konu eksiklerine odaklan
Haftada 2 3vrya 4 tane tyt 1 veya 2 ayt çöz
Deneme analizlerine önem ver
Aytde geçmişe yönelik tekrarlara yavaştan başla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama konular bitince yapsam mesela çok az zaman kalmaz mı?
Sadece integral kaldıysa maks 3 haftan var biter.

Diğer konuların tam ise deneme geçmeye başlayabilirsin sorun olmaz

Diğer biyoloji,fiziktende biraz kaldı teşekkürler :)
Birde şu instagramda %90ı bot takipçi olan yks 1.sinin(!) kullandığı kitaplar filan diye 65-100Tl arasına satılan setleri almak mantıklı mı veya alan varmı tanıdığın?

Diğer konuların tam ise deneme geçmeye başlayabilirsin sorun olmaz
Sabahları deneme atıp öğlen akşam arası konu tamamlamaya verebilirsin.Sadece integralin filan kaldıysa.Deneme analizi yapmayıda bilmiyorsan şiddetle öğrenmeni tavsiye ederim boşu boşuna deneme çözmüş olma

Sabahları deneme atıp öğlen akşam arası konu tamamlamaya verebilirsin.Sadece integralin filan kaldıysa.Deneme analizi yapmayıda bilmiyorsan şiddetle öğrenmeni tavsiye ederim boşu boşuna deneme çözmüş olma
Tamamdır teşekkürler :)

Birde şu instagramda %90ı bot takipçi olan yks 1.sinin(!) kullandığı kitaplar filan diye 65-100Tl arasına satılan setleri almak mantıklı mı veya alan varmı tanıdığın?
Hayır mantıksız. Kendin seç kitapları.

Görmedim hiç ben geçen sene Palme,Karekök,Acil,ÜçDörtBeş,Birey,YayınDenizi gibi kaynakları kullanmıştım

Geri