Afterburner ayarlarını atarmısınDostlar durum bundan ibaret normalde >28 olması gereken değer bu civarlarda bunun çözümü nedir yardım ederseniz çok sevinirim.
Afterburner ayarlarını atarmısın
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da mining-i kapattıktan sonra, sıcaklık düşmeye devam ediyor. Alıntıyı görüntüle
Rx 580 8gb mining overclock yaz oradan hangisi iyiyse öyle ayarlaSon durum bu öncekinden iyidir, teşekkürler. Elinde bu hızları arttırmak için kaynak varsa atarsan sevinirim.Alıntıyı görüntüle
her kartın çipleri ve bellekleri farklı.Rx 580 8gb mining overclock yaz oradan hangisi iyiyse öyle ayarla
deneyerek yapınSon durum bu öncekinden iyidir, teşekkürler. Elinde bu hızları arttırmak için kaynak varsa atarsan sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Kardeşim genel olarak aynı sonuç verecek neyin boşu buher kartın çipleri ve bellekleri farklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deneyerek yapın
32 mh alan var memory clock 2500 yapan var benim kartım 2200 ü geçince mavi ekran veriyor deneyerek yapmak en mantıklısı.Kardeşim genel olarak aynı sonuç verecek neyin boşu bu
y basmak derken açıklar mısın anlamadım1. olarak y bas
Sonra oc+uv yap
8 kazarken y basınca 27ye falan yükselir oc+uv ile 32'ye çıkarsın.
minner programına girdiğinde 8 i gördüğün zaman klavyedeki "y" tuşuna asacaksın.y basmak derken açıklar mısın anlamadım