ŞahinBaşaran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,017
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum Onu hocalara sormak lazımHaram mı
Bilmiyorum Onu hocalara sormak lazımHaram mı
el-haram kardeşim (!)Haram mı
he anladım. 10 doları kaç haftada yaptınız? telefonu yoruyor mu? interneti çok harcıyor mu?Parayı çekmedim zaten.Stormgain uygulaması zaten binance gibi bir yatırım uygulaması.Miningden kazandığın parayı dışarı ,50 dolar yapmadan aktaramıyorsun ama stormgain içerisinden yatırım yapabiliyorsun.
1.10 doları günde 2 kere kazım yaparak 1 ayda aldım,eğer gün 4 kazım yaparsanız daha hızlı olur.he anladım. 10 doları kaç haftada yaptınız? telefonu yoruyor mu? interneti çok harcıyor mu?
Ben yapıyorum umarım telefonu yormaz.1.10 doları günde 2 kere kazım yaparak 1 ayda aldım,eğer gün 4 kazım yaparsanız daha hızlı olur.
2.Telefonu yormuyor cloud mining.
3.Mesela sen wifiyi açıyorsun,uygulamaya girip miningi başlatıyorsun,sonra interneti kapatıyorsun mining devam ediyor.Eğer interneti kapatmazsan yinede internet harcamıyor.hatta web sitesi üzerinden bile mining yapılabiliyor.
Değişik bir mevzuymuş,1.10 doları günde 2 kere kazım yaparak 1 ayda aldım,eğer gün 4 kazım yaparsanız daha hızlı olur.
2.Telefonu yormuyor cloud mining.
3.Mesela sen wifiyi açıyorsun,uygulamaya girip miningi başlatıyorsun,sonra interneti kapatıyorsun mining devam ediyor.Eğer interneti kapatmazsan yinede internet harcamıyor.hatta web sitesi üzerinden bile mining yapılabiliyor.
Değişik bir mevzuymuş,
Pek yorucağını sanmam benimkini yormadıBen yapıyorum umarım telefonu yormaz.
Geforce Now gibi düşün,Ben yapıyorum umarım telefonu yormaz.
arkadaşımı davet edersem banada 3 usdt gelir mi ?Alıntıyı görüntüle
Mesela bakın chrome üzerinden girdim,
Alıntıyı görüntüle
Mining'i başlattım.
İlla uygulamaya gerek yok telefonada gerek yok istersen smart tvden bile yapabiliyorsun.