ryzen5 5600x ile kullanacağımVRM tarafında aorus pro daha iyi.
Hangi işlemci ile kullanacaksınız?
B550F öneririm o zaman. Ayrıca bu da fazlasıyla yeterli olur.ryzen5 5600x ile kullanacağım
cok teşekkür ederimB550F öneririm o zaman. Ayrıca bu da fazlasıyla yeterli olur.
Gittigidiyor.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
soğutma bakımından b550f mi aorus pro mu iyi sizce yani ben pek anlamıyorum VRM den kusura bakmayınB550F öneririm o zaman. Ayrıca bu da fazlasıyla yeterli olur.
Gittigidiyor.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
VRM tarafında aorus pro önde ama o işlemcide bunun hiçbir önemi yok.cok teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
soğutma bakımından b550f mi aorus pro mu iyi sizce yani ben pek anlamıyorum VRM den kusura bakmayın
anladım çok teşekkürlerB550-F Soğutma olarak daha iyi ama B550 Aorus PRO VRM olarak daha iyi. Onun dışında B550-F’de 1 tane ARGB girişi var B550 Aorus Pro’da ise 2 tane var. Ancak, Gigabyte’ın RGB yazılımı çok kötü. Bu durumda ben B550-F alırdım
Birbiri ile aşağı yukarı denk kartlardır en ucuz hangisi ise onu alın 5900x-5950x gibi işlemcilerde dahi sorun çıkarmayacak kartlar bunlar 5600x gibi 65w tdp li çerezi rahat çitlerlerb550f fiyat olarak daha uygun aralarindaki farkı merak ettim
B550 f derim daha iyi yazılım daha iyi soğutmab550f fiyat olarak daha uygun aralarindaki farkı merak ettim