redragon markasını tercih etmeni tavsiye ederim ben kullanıyorum ve çok memnunumArkadaşlar klavye alacağım ama switch hakkında pek bilgim yok. En iyi switch markaları nedir en kötüsü nedir? Bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Outemu ve cherry duymuştum.
Switch daha kaliteli yazmışsınız öbürleri ile farklı mi ki?Ben k68i seçerdim rgbsi yok ama switchi daha kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
K68den 120tl ucuz omende var tabi aynı switche sahipler
Diğer 2 klavye cherry değilSwitch daha kaliteli yazmışsınız öbürleri ile farklı mi ki?
Diğer 2 klavye cherry değil
Bunu biliyorum ama tasarım olarak hoşuma gitmedi. 700tl ye kadar en iyi klavye nedir sence?
Hocam alternatiflerini bilemiyorum. Neden hoşuna gitmedi ki?Bunu biliyorum ama tasarım olarak hoşuma gitmedi. 700tl ye kadar en iyi klavye nedir sence?
Bilek desteği yok birde ben biraz daha renkli seviyorum o yüzden olabilir, ama yine de bakacağım klavyeyi "link" olarak atabilir misiniz?Hocam alternatiflerini bilemiyorum. Neden hoşuna gitmedi ki?
Genelde Brown switchli cherry klavyeler 900 tlden başlıyor.
Atayım hemen konuda da var zaten.Bilek desteği yok birde ben biraz daha renkli seviyorum o yüzden olabilir, ama yine de bakacağım klavyeyi "link" olarak atabilir misiniz?
Brown switch ile red switch arasında tam olarak ne fark var?Atayım hemen konuda da var zaten.
![]()
HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.712,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ck550 ttc marka switchİkisini de cherry switch sanıyordum, peki bunların switchleri ne?Cooler Master Ck550 V2 Red Switch Türkçe Mekanik Rgb Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Cooler Master Ck550 V2 Red Switch Türkçe Mekanik Rgb Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl