Oyun bilgisayarı önerisi

kkurt

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
13000
Arkadaşlar merhaba. üniversite sınavım bitmek üzere. şehir dışına gideceğim için laptop almam gerekiyor. çok oyun oynadıgım için oyuncu laptobu alacağım. çok ısınma, tam performans alamama, bu paraya kral gibi masa üstü toplama muhabbetini kenara bırakıp bana önerilerinizi tavsiyelerinizi söyler misiniz? benim kafamda monsterin bu laptopları var. arasında işlemci farkı var sizce 400tl lık fark buna değer mi benim çok bilgim yok? sizin bir öneriniz var mı? Ek olara monster bilgisayarlarda ekran ile ilgili bir şey duydum artık ekranlarını başka bir firma uretecekmiş aydınlatır mısınız? cevaplariniz benim için çok önemli. teşekkür ederim. iyi günler.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-04-17 230834.png
    Ekran görüntüsü 2021-04-17 230834.png
    747.8 KB · Hit: 96
  • Ekran görüntüsü 2021-04-17 230912.png
    Ekran görüntüsü 2021-04-17 230912.png
    775.4 KB · Hit: 69
Son düzenleme:
Tek dikkatimi ekran kartı çekti bence işlemci için benchmark ve oyun testlerine bak

Arada 1000 tl lik fark yok 400 tl fark var

Arkadaşlar merhaba. üniversite sınavım bitmek üzere. şehir dışına gideceğim için laptop almam gerekiyor. çok oyun oynadıgım için oyuncu laptobu alacağım. çok ısınma, tam performans alamama, bu paraya kral gibi masa üstü toplama muhabbetini kenara bırakıp bana önerilerinizi tavsiyelerinizi söyler misiniz? benim kafamda monsterin bu laptopları var. arasında işlemci farkı var sizce 1k lık fark buna değer mi benim çok bilgim yok? sizin bir öneriniz var mı? cevapınız benim için çok önemli. teşekkür ederim. iyi günler.
İşlemci farkı var biri 6/12 biri 8/16 yapıda. Render işi yapacaksan aradaki farkı verip 10875H modeli al farkını hissedersin. Oyun için iki işlemci de kartı rahatlıkla bekleyeceği için 10750H da iş görür.

Aradaki 400 lira farka değeceğini düşünüyorum eğer bu iki laptop'tan birini alacak iseniz 10875H modeli alın, ama bu bütçelerde ben olsam MSİ/ ASUS gibi markaların laptop'larını tercih ederdim model hakkında bilgim yok maalesef.

Monsterin musteri ile ilgilenmes, istediğim zaman gönderip bedavadan bakım yapması hoşuma gidiyor. Onerebileceğin bir bilgisayar var mı?

Aradaki 400 TL ye değer. Bütçede sorun yaşamayacaksan 13400 olanı al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aradaki 400 lira farka değeceğini düşünüyorum eğer bu iki laptop'tan birini alacak iseniz 10875H modeli alın, ama bu bütçelerde ben olsam MSİ/ ASUS gibi markaların laptop'larını tercih ederdim model hakkında bilgim yok maalesef.
Monsterden baska 13400 yazan yok dostum monsterin 13 yazdıgına +15 yazmışlar.

Aradaki 400 TL ye değer. Bütçede sorun yaşamayacaksan 13400 olanı al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monsterden baska 13400 yazan yok dostum monsterin 13 yazdıgına +15 yazmışlar.
Daha mi pahalı diğer markalar?

Arkadaşlar merhaba. üniversite sınavım bitmek üzere. şehir dışına gideceğim için laptop almam gerekiyor. çok oyun oynadıgım için oyuncu laptobu alacağım. çok ısınma, tam performans alamama, bu paraya kral gibi masa üstü toplama muhabbetini kenara bırakıp bana önerilerinizi tavsiyelerinizi söyler misiniz? benim kafamda monsterin bu laptopları var. arasında işlemci farkı var sizce 400tl lık fark buna değer mi benim çok bilgim yok? sizin bir öneriniz var mı? Ek olara monster bilgisayarlarda ekran ile ilgili bir şey duydum artık ekranlarını başka bir firma uretecekmiş aydınlatır mısınız? cevaplariniz benim için çok önemli. teşekkür ederim. iyi günler.
ben seneye okulların açılcağına inanmıyorum en az 1 sene daha uzaktan eğitim hayatımızda yer edicek gibi hali hazırda bir masaüstü bilgisayarın varsa aileni hiç borç altına sokma bence

ben seneye okulların açılcağına inanmıyorum en az 1 sene daha uzaktan eğitim hayatımızda yer edicek gibi hali hazırda bir masaüstü bilgisayarın varsa aileni hiç borç altına sokma bence
Elimde Intel HD grafik olan 8 yıllık laptop var😅 zora sokmak istemem ama artık iyi bir PC yi hakediyorum 2 yıldir köpek gibi ders çalışıyorum😅

Elimde Intel HD grafik olan 8 yıllık laptop var😅 zora sokmak istemem ama artık iyi bir PC yi hakediyorum 2 yıldir köpek gibi ders çalışıyorum😅
o zaman sövme ama tavsiyem masaüstü pc al :D üni için bahane eder orta kalite bir şey aldırırsın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,229
Üyeler
187,015
Son üye
1283k4zey
Geri