Güncel fiyatı 8600 TL olan Lenovo Marka laptopumu İstanbul’da olan Faruk T. adına Aras kargo aracılığıyla Niğde'den kargoya verdim. 13.02.2021 tarihinde kargom dağıtıma çıkmadan kendisini Faruk T. olarak tanıtan farklı bir kişi farklı bir kimlik numarasını kullanarak Kurtuluş şubesinden kargomu teslim almış. Bilgisayar Aras kargonun kamera kayıtlarına göre sabah saat 9.30 – 9.40 civarında teslim alınıyor fakat internet üzerindeki kargo takip sisteminde saat 13:04 de teslim edildi olarak görünüyor. Defalarca aramamın ardından Aras kargo ile iletişime geçtiğimde kargoyu Faruk T*****’un teslim aldığını söylediler fakat kargom asıl Faruk T*****’a teslim edilmedi kamera kayıtlarında da teslim alan kişinin Faruk T. olmadığı açıkça anlaşılıyor. Teslim eden şubeye şahsen gittiğimde kendilerinden kamera görüntülerini ve teslim etme tutanağını rica ettim. Tutanakta sadece isim ve kimlik girilmiş, çoğu kısım eksik ayrıca doldurulan kısımlar da özensiz bir şekilde doldurulmuş. Teslim edilme esnasını bana anlatan görevliler kimlik kontrolü yaptıklarını söylediler fakat kamera kayıtlarına göre kargoyu şubenin karışık düzeni içerisinde kargo paketini üstün körü teslim edildiği görülüyor. Kargodaki görevliye polise şikâyette bulunup bulunmadıklarını sorduğumda umursamaz bir tavırla bulunacağız diyerek konuyu kapatmaya çalıştılar. Daha sonrasında şikayetvar sitesindeki şikâyetim den ayrıca müşteri hizmetlerini arayarak kargomun kayıp olması sebebiyle şikâyet oluşturdum birkaç gün sonra bana dönüş yaparak “kargonuz bulunacak bulunamazsa tazmin işlemleri başlatılacak” denildi. Üzerinden beş altı hafta geçmesinden sonra kargomun durumunu öğrenmek için kargoyu aradığımda kargo şubesine ve şirketine ulaşamadım. Yine Defalarca aramamın ardından şikayetimin sonlandırıldığını ve sonlandırılma gerekçesinin bana bildirildiğini söylediler fakat bana herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Müşteri hizmetlerine bana herhangi bir dönüş yapılmadığını söylediğimde ve kargomun bulunmadığını belirttiğimde sorularıma cevapsız kalındı yapabileceğimiz bir şey yok diyerek cevap verildi. Sonrasında defalarca arayıp şikayetimin sonlandırılma sebebini sorduğumda kargonun alıcısına teslim edildiğini bu gerekçeyle şikayetimin kapatıldığını söylediler fakat kargom henüz bulunmamış ve asıl alıcısına teslim edilmemişti. Aras kargo süreci sürekli uzatarak verdiği hizmetin hatalarını örtbas etmeye çalıştı asla çözüm odaklı yaklaşmayarak beni zor durumda bıraktılar. Bu süreç esnasında kendi hakkımı savunabilmek için Aras kargonun kargodaki bilgisayarımı alıcısına ulaştıramamasından ve yapılması gereken hizmetin kusurlu olduğundan dolayı Niğde Tüketici hakem heyetine başvurdum. Bu durumun bir an önce sonuçlanması için neler yapılabilir yardımlarınızı bekliyorum.