Turknet sağlayıcısı almalimiyim

Alprn0511

80+
Reaksiyon skoru
8
Turknet almayı düşünüyorum oturduğum yerin alt yapısı düşük 35 MB dowland 6 MB upload gösteriyor sizce almalimiyim verdikleri desteği sağlarlar mi kullananlar varsa tavsiye eder misiniz.

Turknet almayı düşünüyorum oturduğum yerin alt yapısı düşük 35 MB dowland 6 MB upload gösteriyor sizce almalimiyim verdikleri desteği sağlarlar mi kullananlar varsa tavsiye eder misiniz.
dostum bilmen gereken tek şey eğer alacağın internet markasının senin oturduğun yerde kendi alt yapısı yoksa hepsi türktelekomu kullanıyor yani istediğini al adsl altyapıların hepsi türktelekoma ait.arıza durumunda bildirdiğinde onu türktelekoma yolluyorlar türktelekomda ilgilenmiyor.türknette yaşadım aynı dertleri.

Verdikleri hızdan daha çok veriyorlar bende kullaniyorum ama aldiktan sonra telefon uygulamasıyla iletisime gece bilirsin

önerdikleri hıza çok yakın değerler veriyorlar benim 58 download 10 upload altyapım var turknetten aldığım değerler 55 down 6 up şeklinde yani alabilirsin

Ben kullanıyorum tavsiye ederim kesinti yaşamıyorum hız problemi yaşamıyorum ve bunun için mh ile işim olmuyor haliyle mh hakkında bir şey diyemem ilk bağlattığımda modem gelmedi aradım hemen cevaplamışlardı. Alt yapın iyi olduğu sürece sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum 35lik pakette 5 ping 33 5.5 hız alıyorum alt yapı max 75 destekliyor VDSL2 ama yükseltmedim. Tavsiye ederim sözleşmesi yok zaten dene iyi olmazsa iptal edersin. Kod verebilirim bu arada hem sen hem ben 1 ay ücretsiz kullanabiliriz.

dostum bilmen gereken tek şey eğer alacağın internet markasının senin oturduğun yerde kendi alt yapısı yoksa hepsi türktelekomu kullanıyor yani istediğini al adsl altyapıların hepsi türktelekoma ait.arıza durumunda bildirdiğinde onu türktelekoma yolluyorlar türktelekomda ilgilenmiyor.türknette yaşadım aynı dertleri.
Peki nerden anliyicam turktelekom olmadığıni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,662
Üyeler
191,142
Son üye
resp_1
Geri