- Reaksiyon skoru
- 19
rx5600xt kartımla kesintisiz 24 saat deneme amaçlı phoenix miner ile eth kazdım ama bu değer çok fazla değilmi benmi yanlış hesapladım
hocam 38mhs ile günde 50 tl :OOOOOOOONormal. Fazla eth göz çıkarmaz![]()
çok garip bonusta almamışım umarım çekerken hata çıkmaz48mh ile günde 30tl alan ben :/
Benim kazdığım da eth 13 14 bin tl civarındaydı birde ben 17 18 saat kasıyordum ama yinede fazla sizinki ne diyimçok garip bonusta almamışım umarım çekerken hata çıkmaz![]()
elektirik faturasına dikkatçok garip bonusta almamışım umarım çekerken hata çıkmaz![]()
uv kartım hocam 106w sabit oda günde 2.5tlye tekabğl ediyorelektirik faturasına dikkat
47.5 kar missssuv kartım hocam 106w sabit oda günde 2.5tlye tekabğl ediyor![]()
Günde 50 TL yapıyor ve 38 mh/s ile hiç normal değilrx5600xt kartımla kesintisiz 24 saat deneme amaçlı phoenix miner ile eth kazdım ama bu değer çok fazla değilmi benmi yanlış hesapladım Alıntıyı görüntüle
Harbi fazlaymış![]()
nedenini anlamaya çalışıyorum ama kayıtlarda bonusda almamışım ve saat saat 98mhs olan değerler var grafikte ama kartım 39 max görüyor çok garipGünde 50 TL yapıyor ve 38 mh/s ile hiç normal değil
39mh az biraz 5600XT 40.5MH, 90W olabiliyor.nedenini anlamaya çalışıyorum ama kayıtlarda bonusda almamışım ve saat saat 98mhs olan değerler var grafikte ama kartım 39 max görüyor çok garip