Sonra geri kapanıyor değil mi ram den olabilir bir çıkar tak yapın ram i veya başka bir slota takın
Evet eski ve geri kapatıyor kendini,ramlerin yerini değiştirmesini söyledim değiştirmişti en son ama tekrar söyleyeyimSonra geri kapanıyor değil mi ram den olabilir bir çıkar tak yapın ram i veya başka bir slota takın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım eski bir pc arkadaşındaki
Birde ram lerin ucunu silgi ile silsin belki toksitlenme olmuş olabilirEvet eski ve geri kapatıyor kendini,ramlerin yerini değiştirmesini söyledim değiştirmişti en son ama tekrar söyleyeyim
Tamam onu da söyleyeyim.Birde ram lerin ucunu silgi ile silsin belki toksitlenme olmuş olabilir
İse yaramadı hala ötüyormus :/Birde ram lerin ucunu silgi ile silsin belki toksitlenme olmuş olabilir
Valla daha başka aklıma gelen bir şey yok hocamTamam onu da söyleyeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İse yaramadı hala ötüyormus :/
Saymayı denedim ama gerçekten aralıksız ve çok fazla. Bip seslerinin anlamı olan siteye bakmıştım buraya yazmadan önce ama anlayamadım.Bipleri saymanız gerekiyor aralıklara göre kısa, uzun, arka arkaya kaç tane saymanız lazım.
Ses ya da video atabilirseniz iyi olur.
Arkadaşıma tekrar sordum tam 29 kere ötüyormus.Bipleri saymanız gerekiyor aralıklara göre kısa, uzun, arka arkaya kaç tane saymanız lazım.
Ses ya da video atabilirseniz iyi olur.