Pc bipbipbip ötüyor açılmıyor.

JynOx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
403
Arkadaşımın bilgisayarı çok hızlı bi şekilde bipbipbip ötüyor ve açılmıyor kac tane öttüğünü sayayım dedim çok fazla neden böyle oluyor?

Görüntü mü gelmiyor

Sonra geri kapanıyor değil mi ram den olabilir bir çıkar tak yapın ram i veya başka bir slota takın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım eski bir pc arkadaşındaki

Sonra geri kapanıyor değil mi ram den olabilir bir çıkar tak yapın ram i veya başka bir slota takın

Sanırım eski bir pc arkadaşındaki
Evet eski ve geri kapatıyor kendini,ramlerin yerini değiştirmesini söyledim değiştirmişti en son ama tekrar söyleyeyim

Evet eski ve geri kapatıyor kendini,ramlerin yerini değiştirmesini söyledim değiştirmişti en son ama tekrar söyleyeyim
Birde ram lerin ucunu silgi ile silsin belki toksitlenme olmuş olabilir

Son düzenleme:
kasayı parçalayıp tekrar topladıysa bi kablo eksik ya da yanlış takılmış olabilir kabloları kontrol etsin

Tamam onu da söyleyeyim.

İse yaramadı hala ötüyormus :/
Valla daha başka aklıma gelen bir şey yok hocam
Başkalarını etiketleyim belki bilen vardır
@revanier hocam konu hakkında bir bilgin var mı

Bipleri saymanız gerekiyor aralıklara göre kısa, uzun, arka arkaya kaç tane saymanız lazım.
Ses ya da video atabilirseniz iyi olur.

Bipleri saymanız gerekiyor aralıklara göre kısa, uzun, arka arkaya kaç tane saymanız lazım.
Saymayı denedim ama gerçekten aralıksız ve çok fazla. Bip seslerinin anlamı olan siteye bakmıştım buraya yazmadan önce ama anlayamadım.

Arkadaşıma tekrar sordum tam 29 kere ötüyormus.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,782
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri