bios reset denemedin miRamlara oc yapmıştım sonra kaydetip çıktım lakin tekrar açtığımda sistem açılıyor yani tüm kasa ve klavye ışıkları geliyor görüntü gelmiyor ve ez debug led ışığı yanıyor.
Ne yapmam gerek
bios pilini çıkartarak resetlemeyi kastediyordum nasıl çıkaramadın pili ?Görüntü gelmiyor ki ? Bios pilinide çıkaramadım
Acemiliğime ver , zorlanmadım bir şey olursa diye. Pil yuvanın içinde biraz tırnağımla çekip çıkaramadım
Tamam deniyorumAlıntıyı görüntüle
okla gösterilen yere tırnağınla yada kalemin ucuyla vs hafif bastırınca kendini atar zaten
Bunu Yaptığımızda Bios Resetleniyor MuAlıntıyı görüntüle
okla gösterilen yere tırnağınla yada kalemin ucuyla vs hafif bastırınca kendini atar zaten
O zaman Bios pilini çıkarıp takmanıza gerek yok. Şu yuvarlak içine aldığım 2 tane pinin ortasına tornavida ucu değdirin bilgisayar kapalıyken sonra geri açın, düzelecek.Msi b550 gaming edge wifi
Orayı bulamadım ama bios pilini çıkarttım , kalem vb aletle bastırınca daha rahat çıktı tırnağım ile bastırınca çıkmamıştıO zaman Bios pilini çıkarıp takmanıza gerek yok. Şu yuvarlak içine aldığım 2 tane pinin ortasına tornavida ucu değdirin bilgisayar kapalıyken sonra geri açın, düzelecek.
Alıntıyı görüntüle