Sorunun açık olduğunu düşünüyorum. N'apacağım kimseyi ilgilendirmez.Bilmiyorum da napacaksın o kadar HDD ile?
Chiaa.Bilmiyorum da napacaksın o kadar HDD ile?
Chia getirisi çok mu acaba bende de 3tb varSorunun açık olduğunu düşünüyorum. N'apacağım kimseyi ilgilendirmez.
Sadece soru sordum nazikçe söylememek yerine tersledin...Sorunun açık olduğunu düşünüyorum. N'apacağım kimseyi ilgilendirmez.
Chiaa.
Sanırım HDD mining için depolama mı önemli?
Dostlar soruma cevap verseniz hoş olur. Risk alan benim neden bu kadar kastınız?Chia getirisi çok mu acaba bende de 3tb var
4TBve 8TB sağlam ve uzun süre güdebilecek kronik sorunu olmayan HDD önerir misiniz?
4TB için 950-1000TL bütçem var.
Bilmediğim alanda 1 soru sordum ve gelen yanıtların hepsi ya Chia coin ile ilgili ya ne yapacağımı soruyorlar ki dünden beri böyle. Soruya cevap verin, özel sorularınızı profil kısmından sorun. Ben terslemedim seni sadece soruma cevap arıyorum, konum kirleniyor.Sadece soru sordum nazikçe söylememek yerine tersledin...
Neyin atarı bu?
Dün bu modeli gömdüler. p300 2TB'dan 2 tane alacaktım ama çok yer kaplıyor diye bir daha sorayım dedim. Bu model dışında var mı?![]()
Seagate Barracuda ST4000DM004 3.5" 4 TB 5400 RPM 256 MB SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Barracuda ST4000DM004 3.5www.n11.com
Barracuda almayın. Özellikle yüksek boyutlarda. Barracuda pro en f/p ürün olacaktır. Ancak şu an stoklarda sıkıntı var. O yüzden fiyatları yüksek.![]()
Seagate Barracuda ST4000DM004 3.5" 4 TB 5400 RPM 256 MB SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Barracuda ST4000DM004 3.5www.n11.com
Bu ürün mü?Barracuda almayın. Özellikle yüksek boyutlarda. Barracuda pro en f/p ürün olacaktır. Ancak şu an stoklarda sıkıntı var. O yüzden fiyatları yüksek.
WD Blu 4TB modelini alabilirsin ama kodunun sonu ZRZ olanı alacaksın. ZAZ'den uzak dur.4TBve 8TB sağlam ve uzun süre güdebilecek kronik sorunu olmayan HDD önerir misiniz?
4TB için 950-1000TL bütçem var.