Domenico Tedesco
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,633
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben Samsung tercih ediyorum, poco x3 nfc benlik değilpoco x3 oneririm
Hocam ben Samsung tercih ediyorum, poco x3 nfc benlik değilpoco x3 oneririm
Parayı çöpe atarsınız zaten en iyisi M51.Hocam ben Samsung tercih ediyorum, poco x3 nfc benlik değil
kardeş poco 732g kullanıyor m51 730g aralarında pek farkda yok zaten aşağı yukarı aynı fps vericekler poconun artısı 120hz ekranı varAynen aynen.
Önerdiğiniz telefon 45fps veriyor o da verirse.
![]()
Xiaomi Poco X3 NFC Dokunmatik ve Donma Kullanıcı Şikayetleri - Şikayetvar
Xiaomi Poco X3 Nfc şikayetleri için tıklayın! Xiaomi yorumları ve Xiaomi Poco X3 Nfc şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
![]()
Xiaomi Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvar
Xiaomi ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere şikayetvar.com sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
SağolunParayı çöpe atarsınız zaten en iyisi M51.
120 hz ekran var da 45 fps'den fazlasını göremiyorsa 360 hz olsa ne olacak ki? Meraken soruyorum.kardeş poco 732g kullanıyor m51 730g aralarında pek farkda yok zaten aşağı yukarı aynı fps vericekler poconun artısı 120hz ekranı var
Her şey ekran mı yani onda 120hz ekran var noldu poco daha üstün yok öyle bir şeykardeş poco 732g kullanıyor m51 730g aralarında pek farkda yok zaten aşağı yukarı aynı fps vericekler poconun artısı 120hz ekranı var
işde bunu diyorum 120hz ekranda 60fps oynamayla 60 hz ekranda 60 fps oynamak aynımı be kardeşim kullanmadan yorum niye yapıyorsunuz120 hz ekran var da 45 fps'den fazlasını göremiyorsa 360 hz olsa ne olacak ki? Meraken soruyorum.
Kullanmamız gerekmiyor yorum yapmamız için Poco nun ne kadar leş olduğu ortada sizde sorun yok diye mükemmel bir telefon değil.işde bunu diyorum 120hz ekranda 60fps oynamayla 60 hz ekranda 60 fps oynamak aynımı be kardeşim kullanmadan yorum niye yapıyorsunuz
M51'den çok daha iyi mi? PUAHAHAHAHAHAHAHHA3000 liraya m51 den çok çok daha iyi bi telefon kullandınmıki yorum yapıyorsun ?
İkisi rakip bile değil kendisi kullanıyor diye telefonu bişey sanıyor işte ne beklersin.M51'den çok daha iyi mi? PUAHAHAHAHAHAHAHHA
M51 poco x3 ü antutu benchmark da altına alıyorM51'den çok daha iyi mi? PUAHAHAHAHAHAHAHHA
al bi cahil daha telefondan ne beklediğine bakar aynı chipsetli hatta bitık daha üstün telefon üstelik daha ucuzaysa bide amacın oyunsa daha iyidir arkadaşım puhahaha diye gülünce aksi olmuyorM51'den çok daha iyi mi? PUAHAHAHAHAHAHAHHA
Aslında Antutu'ya pek güvenmemek gerek.M51 poco x3 ü antutu benchmark da altına alıyor
Sen gidip kendi telefonunu ilah ilan edersen gülerim tabi.al bi cahil daha telefondan ne beklediğine bakar aynı chipsetli hatta bitık daha üstün telefon üstelik daha ucuzaysa bide amacın oyunsa daha iyidir arkadaşım puhahaha diye gülünce aksi olmuyor