Bu işlem günahmıdır?

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,814
Herkese merhabalar ben insagramda gördüm papara kartın içinde 20000tl var ve bunu 120tl ye satıyor arkadaşım almış harbiden veriyorlarmış fake yada dolandırıcı değil günahmıdır bu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Belki arkadaşın yalan söylüyordur ? ayrıca bu paralar çalıntı cc ile alınıyor muhtemelen başın belaya girer.

Belki arkadaşın yalan söylüyordur ? ayrıca bu paralar çalıntı cc ile alınıyor muhtemelen başın belaya girer.
Gözümün önünde aldı ve calıntı cc ne demek

Çalıntı kart olayı :)

Çalıntı falandır, illahaki bi sıkıntısı vardır, almayın başınız yanar.

Günah mıdır Peki çalıntı olmasa bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes yapıyormuş isteyene özelden profilini atabilirim yeterki özelden yazın bana
Herkes suç işleyince Allah konuyu tekrar değerlendirip günah olmasın demiyor.(Tövbe tövbe :D)
Ayrıca herkes dediğiniz bu işe araştırmadan girecek kadar saf ya da haram-helal umurunda olmayan kişiler

%100 çalıntı sır kimse kimseye para vermez

Hacking olabilir uzak durun helal kazanmak gibisi yok illa kolay yoldan para kazanayım dersen ticaret yap.

Hacking olabilir uzak durun helal kazanmak gibisi yok illa kolay yoldan para kazanayım dersen ticaret yap.
Nasıl yapabilirim Peki bana inceliklerinden bahsedermisin 100tl var cebimde şuan

Günah mıdır Peki çalıntı olmasa bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes yapıyormuş isteyene özelden profilini atabilirim yeterki özelden yazın bana
Kankam illa çalıntıdır, kendisi helal yollardan kazansa bir şey olmaz, ama öyle bir ihtimal yok işte.

Geri