ASUS ROG Strix Helios Alınır mı?

Rezanix

80+
Reaksiyon skoru
169
Bütçe
3000
Çok yüksek bütçede sıvı soğutma ile kullanılıcaksa alınır, ama ben bu parayı vermezdim.

Çok yüksek bütçede sıvı soğutma ile kullanılıcaksa alınır, ama ben bu parayı vermezdim.
Kasayı az önce sipariş verdimde aklıma takılan bir soru var.
Fan : Ön: 3 x 140mm Arka: 1 x 140mm bu şekilde yazıyor yani içerisinde fan yeri var benim fan mı almam gerekiyor yoksa fanıyla birlikte mi geliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeni zor duruma sokmuyorsa alabilirsin.
Ama onun dışında gereksiz pahalı bence.
Fan : Ön: 3 x 140mm Arka: 1 x 140mm bu şekilde yazıyor yani içerisinde fan yeri var benim fan mı almam gerekiyor yoksa fanıyla birlikte mi geliyor?

Her iki tarafta da fanları mevcut.

Her iki tarafta da fanları mevcut.
Bir de İşlemci olarak 5900X, Ekran Kartı olarakta 6800XT alacağım bu parçaları kaldırır mı bu kasa? Cevabınız için de teşekkür ederim.

Bir de İşlemci olarak 5900X, Ekran Kartı olarakta 6800XT alacağım bu parçaları kaldırır mı bu kasa? Cevabınız için de teşekkür ederim.
Elbette kaldırır, bir problem olmaz. Mesajlarımı beğenerek teşekkürünü edebilirsin :)

Elbette kaldırır, bir problem olmaz. Mesajlarımı beğenerek teşekkürünü edebilirsin :)
1619298910398.png

Parçaları satın alırken bu 3 ünden sadece İşlemci Fanı ve Sıvı Soğutma Kitini mi alacağım? Yoksa sadece Sıvı Soğutma Kitini mi?

Kasa tartışmasız çok iyi fakat fiyat konusunda da bi' o kadar kötü.
ROG ekosistem kurulacaksa kesinlikle alınabilir.

Geri