ASUS ROG Strix Helios Alınır mı?

Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah ya ben montajlarsam zarar veririm diye korkuyorum :D
bence montaj işini kendin halledebilirsin. bunun için videolara bakabilirsin ekstra para vermene gerek yok...

Tam bilmiyorsan hiç kurcalama bence de. Ama montajlattığın yerde de yanından ayrılma sakın adamların. Bitene kadar izle montajı.
Sırf o yüzden mahalledeki bilgisayarcılara değilde Vatan PC'ye götürmek istiyorum. Onların bir şey yapmayacağını düşünüyorum.

Sırf o yüzden mahalledeki bilgisayarcılara değilde Vatan PC'ye götürmek istiyorum. Onların bir şey yapmayacağını düşünüyorum.
Belli olmaz yine de sen yanlarında dur :)

Konuyu hortlatıyorum ama montajı siz mi yaptınız yoksa vatana yaptırabildiniz mi?

Konuyu hortlatıyorum ama montajı siz mi yaptınız yoksa vatana yaptırabildiniz mi?
Kasanın tamamını İtopya üzerinden "Kendin Topla" kısmından topladım. Kasa eve geldiğinde sadece ekran kartını ve kabloları taktım.

Kasanın tamamını İtopya üzerinden "Kendin Topla" kısmından topladım. Kasa eve geldiğinde sadece ekran kartını ve kabloları taktım.
Memnun musunuz kasadan hava akışı vb. Güzel gözüküyor mu?

Memnun musunuz kasadan hava akışı vb. Güzel gözüküyor mu?
Gayet memnunum, bir sıkıntısı yok. İlk birkaç ay anakartta falan birkaç sorun vardı, sağ olsun forumdaki birkaç arkadaş yardım etti, düzelttim. Kasayı alalı yaklaşık 7 ay falan olacak son 3-4 aydır hiçbir problemle karşılaşmadım. Bir de ilk zamanlar kasa yeni olduğu için kasadan kaynaklı olmayan bir sorun olduğunda bile panik oluyor kasayla alakalı diye düşünüyordum. Kasanın hava akışından memnunum. Görünüş olarakta çok RGB meraklısı olmadığımdan dolayı kasayı masanın altında tutuyorum. Ama RGB aydınlatma sizin için önemliyse çok hoş olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,168
Üyeler
189,222
Son üye
LG G3
Geri