Neler Yeni

ASUS ROG Strix Helios Alınır mı?

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah ya ben montajlarsam zarar veririm diye korkuyorum :D
bence montaj işini kendin halledebilirsin. bunun için videolara bakabilirsin ekstra para vermene gerek yok...

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Tam bilmiyorsan hiç kurcalama bence de. Ama montajlattığın yerde de yanından ayrılma sakın adamların. Bitene kadar izle montajı.
Sırf o yüzden mahalledeki bilgisayarcılara değilde Vatan PC'ye götürmek istiyorum. Onların bir şey yapmayacağını düşünüyorum.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,160
İsim
Musa
Sırf o yüzden mahalledeki bilgisayarcılara değilde Vatan PC'ye götürmek istiyorum. Onların bir şey yapmayacağını düşünüyorum.
Belli olmaz yine de sen yanlarında dur :)

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konuyu hortlatıyorum ama montajı siz mi yaptınız yoksa vatana yaptırabildiniz mi?

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Konuyu hortlatıyorum ama montajı siz mi yaptınız yoksa vatana yaptırabildiniz mi?
Kasanın tamamını İtopya üzerinden "Kendin Topla" kısmından topladım. Kasa eve geldiğinde sadece ekran kartını ve kabloları taktım.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kasanın tamamını İtopya üzerinden "Kendin Topla" kısmından topladım. Kasa eve geldiğinde sadece ekran kartını ve kabloları taktım.
Memnun musunuz kasadan hava akışı vb. Güzel gözüküyor mu?

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Memnun musunuz kasadan hava akışı vb. Güzel gözüküyor mu?
Gayet memnunum, bir sıkıntısı yok. İlk birkaç ay anakartta falan birkaç sorun vardı, sağ olsun forumdaki birkaç arkadaş yardım etti, düzelttim. Kasayı alalı yaklaşık 7 ay falan olacak son 3-4 aydır hiçbir problemle karşılaşmadım. Bir de ilk zamanlar kasa yeni olduğu için kasadan kaynaklı olmayan bir sorun olduğunda bile panik oluyor kasayla alakalı diye düşünüyordum. Kasanın hava akışından memnunum. Görünüş olarakta çok RGB meraklısı olmadığımdan dolayı kasayı masanın altında tutuyorum. Ama RGB aydınlatma sizin için önemliyse çok hoş olacaktır.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Ahmet Sevinç
Top Bottom