aydin. 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 6,534 En İyi Cevap 1 28 Nisan 2021 #586 Emir Aydın yazmış: Evet sanırım çok fazla ilgi geldiği için kaldırma kararı aldılar. Normalde kampanyanın bitiş tarihi Mayıs ayındaydı. Devamı için tıklayın... Tam bunu yazacaktım bitti mi diye. Üzdü
Emir Aydın yazmış: Evet sanırım çok fazla ilgi geldiği için kaldırma kararı aldılar. Normalde kampanyanın bitiş tarihi Mayıs ayındaydı. Devamı için tıklayın... Tam bunu yazacaktım bitti mi diye. Üzdü
M MonsterTR 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 17 İsim Emir enes canavar 28 Nisan 2021 #587 Arif yazmış: Dün gece Razer Gold olarak HB satıcısından aldım yaklaşık 10 saat sonra gönderdiler Devamı için tıklayın... ayn ben gece steam kod bualamadım geçen gece den önce ordan alam hemen gelir sandım baya sürdü ozamana kadarda steam kod açıldı Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Nisan 2021 AydinSahin yazmış: Tam bunu yazacaktım bitti mi diye. Üzdü Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... bitti mi harbi Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Nisan 2021 Kampanya istekleri değişmiş oda yapılmaz saçma Son düzenleme: 28 Nisan 2021
Arif yazmış: Dün gece Razer Gold olarak HB satıcısından aldım yaklaşık 10 saat sonra gönderdiler Devamı için tıklayın... ayn ben gece steam kod bualamadım geçen gece den önce ordan alam hemen gelir sandım baya sürdü ozamana kadarda steam kod açıldı Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Nisan 2021 AydinSahin yazmış: Tam bunu yazacaktım bitti mi diye. Üzdü Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... bitti mi harbi Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Nisan 2021 Kampanya istekleri değişmiş oda yapılmaz saçma
aydin. 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 6,534 En İyi Cevap 1 28 Nisan 2021 #588 MonsterTR yazmış: bitti mi harbi Devamı için tıklayın... Maalesef :/