Yardım Aliexpress kargo anormal boşluk

Max 1 hafta beklerim gümrükten çıkmasına çünki gerçekten canıma tak etti. Bu aliexpress ten aldığım 2. Ürün ve başıma gelene bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk iadeyi alsam kargoda iade oluyormu?
Hayır kargoda iade olmaz. Ürün sana gelir belki şansına

2 ay içinde 7 farklı teknolojik ürün aldım. Hepsi de 15 gün içerisinde teslim edildi. Gümrük bu aralar çok yoğun bilginiz olsun.

Max 1 hafta beklerim gümrükten çıkmasına çünki gerçekten canıma tak etti. Bu aliexpress ten aldığım 2. Ürün ve başıma gelene bakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk iadeyi alsam kargoda iade oluyormu?
Olmaz .
Satıcı yine aynı şeyi söylerse max 1 hafta bekle ve paranı iade al.

Benim kargo da aynı şekilde anormal boşluk diyor . 17 track ta rededildi/ ele geçirildi diyor. Satıcıya sordum merak etmeyin endişelenmeyin diyor. Bu ara gelen kargolar da sıkıntı var sanırım.

Benim kargo da aynı şekilde anormal boşluk diyor . 17 track ta rededildi/ ele geçirildi diyor. Satıcıya sordum merak etmeyin endişelenmeyin diyor. Bu ara gelen kargolar da sıkıntı var sanırım.
Bu ara diyorsun ben 42 gündür bekliyorum.
17 track de bendede öyle diyor ama aliexpress in uygulamasında gümrükte tutuluyor diyor biraz daha bekleyeceğim bakalım ne olacak.

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.
Ben kargomun gelmeyeceğine emindim gümrüğe gelmesi beni şaşırttı. Tahminimce kargolar gelir. Sizin kargonuz ne zamandır yolda?

Geri