ETH Mining Düşük Mh Sorunu!

Reaksiyon skoru
9
Dostlar mininge yeni başlayan biriyim. Herşeyim tam takırdı. Claymore v15 kullanarak ETH kazıyorum. Fakat ekran kartım performansını veremiyor. MSİ rx570 8gb kartım normalde 26-29 mh alması gerekirken ben 8 in üstüne çıkamıyorum. Sorunu bilen lütfen yardım olsun..🙏

Ekler

• 20210429_165125.jpg
    20210429_165125.jpg
    2.1 MB · Hit: 139
Dostlar mininge yeni başlayan biriyim. Herşeyim tam takırdı. Claymore v15 kullanarak ETH kazıyorum. Fakat ekran kartım performansını veremiyor. MSİ rx570 8gb kartım normalde 26-29 mh alması gerekirken ben 8 in üstüne çıkamıyorum. Sorunu bilen lütfen yardım olsun..🙏
oc yapman gerek önce sonra arkada oyun oynamaman lazım bide ekran kartın amd miş onların bir ayarı vardı sana yardımcı olurlar

oc yapman gerek önce sonra arkada oyun oynamaman lazım bide ekran kartın amd miş onların bir ayarı vardı sana yardımcı olurlar
Oc ile en fazla 1-2 arttırılıyor. Amd dediğiniz şekildede yapınca softwaredan ekran kartları kısmını bilgi işleme aliyorlar. Ama ben onj yapınca mininge başlamıyor. sürekli hata veriyor.

team red miner tavsiye ederim amd için

dediğimi yap radeon software gir >ayarlar>gelişmiş>gpu iş yükü onu bilgi işlem yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lolminer geç ozaman bende sorun öyle çözüldü
Onu denedim. Onu yapınca miner kazmaya başlamıyor sürekli hata veriyor ve softwarı kaldırınca kazmaya başlıyor.

team red miner tavsiye ederim amd için
Miner değiştirmege gerek yok diyorlar.

Onu denedim. Onu yapınca miner kazmaya başlamıyor sürekli hata veriyor ve softwarı kaldırınca kazmaya başlıyor.

Miner değiştirmege gerek yok diyorlar.
sendeki sorun öyle yapınca dda devam ediyosa miner değiş ben lolminer a geçince dzel mişti

Geri