İşlemcinin tek amacı ekran kartını beslemek değildir. Nasıl bu çıkarımı yaptınız?İşlemci ekran kartının ihtiyacından çok daha güçlü olduğundan oyunlarda işlemci tam gücüyle çalışmayacak bu da bir darboğazdır bence siz bir şey bilmiyorsunuz.
İşlemcinin tek amacı ekran kartını beslemek değildir. Nasıl bu çıkarımı yaptınız?İşlemci ekran kartının ihtiyacından çok daha güçlü olduğundan oyunlarda işlemci tam gücüyle çalışmayacak bu da bir darboğazdır bence siz bir şey bilmiyorsunuz.
Hahaha komikmiş. Darboğaz olmaz çünkü işlemci boş kalıp ekran kartını rahat rahat besleyecektir. Buna darboğaz denmez. Ama işlemci düşük ekran kartı yüksek olsaydı darboğaz olurdu. Birdaha düşünün.İşlemci ekran kartının ihtiyacından çok daha güçlü olduğundan oyunlarda işlemci tam gücüyle çalışmayacak bu da bir darboğazdır bence siz bir şey bilmiyorsunuz.
Hem işlemci tam güç çalışırsa asıl darboğaz olur.İşlemci ekran kartının ihtiyacından çok daha güçlü olduğundan oyunlarda işlemci tam gücüyle çalışmayacak bu da bir darboğazdır bence siz bir şey bilmiyorsunuz.
ekran kartının zayıf kalması darboğaz olmaz tam tersi işlemci ekran kartına yetemiyorsa darboğaz olurEkran kartı R5 3600e göre zayıf kalıyor bu darboğazmı?
İşlemcinin ekran kartını beslemesi gerek miyormu ?İşlemci ekran kartının ihtiyacından çok daha güçlü olduğundan oyunlarda işlemci tam gücüyle çalışmayacak bu da bir darboğazdır bence siz bir şey bilmiyorsunuz.
Hocam olmaz, arkadaşım 3600+RX 560 kullanıyor, ki 560 1050Tİ'dan bile güçsüz. Onda bile yapmıyor.
ekran kartının zayıf kalması darboğaz olmaz tam tersi işlemci ekran kartına yetemiyorsa darboğaz olur
Hem işlemci tam güç çalışırsa asıl darboğaz olur.
Hepinize katılıyorum. Anlatmak istediğim de buydu.İşlemcinin tek amacı ekran kartını beslemek değildir. Nasıl bu çıkarımı yaptınız?
Doğru düşünüyorsunuz. Merak etmeyin. Arkadaş yanlış biliyor.Bende böyle düşünmüştüm.
İşlemci niye tam performansta çalışmasın ki ?İşlemci tam performansta çalışmıyor diye darboğaz oluyormuş öyle sanıyor.
Hocam zaten öyle yanlış bilgi yaymaya çalışıyorlar.Bende böyle düşünmüştüm.