Steam hesabım çalındı !!!!!

Steam hesabının eposta adresini değiştirmek çok zordur, telefon numarana kod felan gelir. Eğer önlem almadıysan hata senin.

Steam hesabının eposta adresini değiştirmek çok zordur, telefon numarana kod felan gelir. Eğer önlem almadıysan hata senin.
hocam steam guard güvenlikleri açıktı steama başkası girse normalde tele kod gelmesi lazımdı

Arkadaşlar epic gamesten gta 5 oynuyordum bir anda alt tab oldu kendi kendine sonra ekrana steam geldi kimlikmi ne değişti dedi bende kapadım onu tekrar steamı açıcam şifre yanlıs diyor sonra bana mail geldi e posta falan değiştirilmiş hesaba giremiyorum ne yapıcam oyun falanda almıştım tüm güvenlikler vardı steamda.
Dostum sadece bunu nasıl başardığını merak ediyorum. Bir websitesine falan steam bilgilerini mi girdin?
Yoksa indirdiğin bir şey sonucunda mı oldu? Önce bunu öğrenmek lazım.

Dostum sadece bunu nasıl başardığını merak ediyorum. Bir websitesine falan steam bilgilerini mi girdin?
Yoksa indirdiğin bir şey sonucunda mı oldu? Önce bunu öğrenmek lazım.
Yok hocam steam bilgilerimi girmedim bir yere 1 aydır falanda pc ye bir şey inmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesaba telefon doğrulaması eklememek hata.

Guard varsa nasıl değiştirdiler kardeşim.
Hocam bende anlasam

Hocam bana gelen maili atimmi size kuzene attım e posta falan değişmişler dedi bir de siz bakın

Yok hocam steam bilgilerimi girmedim bir yere 1 aydır falanda pc ye bir şey inmedi

Hocam bende anlasam

Hocam bana gelen maili atimmi size kuzene attım e posta falan değişmişler dedi bir de siz bakın
Eğer guard varsa eposta değiştirmek için gsm numarana kod gelir.

Hocam bende anlasam
Çok tuhaf. Biri acaba oynadığın bir online oyun sonucunda, ip adresine bir şekilde erişerek mi kontrol altına aldı bilgisayarında ki verileri acaba?

epostasına erişmişler 1. aşama guard hotmail ile atlatılıyor 2. aşama telefonunda olan 10saniyede 1 kere değişen kod

Hocam bende anlasam

Anlamadım reis senin pcde virüs felan vardır belki Kaspersky ile tam tarama yap.

Çok tuhaf. Biri acaba oynadığın bir online oyun sonucunda, ip adresine bir şekilde erişerek mi kontrol altına aldı bilgisayarında ki verileri acaba?
İp adresinden verilere erişebileceğini sanmam, pcsinde virüs felan olabilir.

Anlamadım reis senin pcde virüs felan vardır belki Kaspersky ile tam tarama yap.

İp adresinden verilere erişebileceğini sanmam, pcsinde virüs felan olabilir.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-05-04 020829.png
    Ekran görüntüsü 2021-05-04 020829.png
    46.2 KB · Hit: 47
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,735
Üyeler
188,472
Son üye