- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne bilgisi hocambirazcık birşeyler hatırlamaya çalış , steam hesabın ile alakalı bilgi falan ne bilim
ne bilgisi hocambirazcık birşeyler hatırlamaya çalış , steam hesabın ile alakalı bilgi falan ne bilim
hocam steam guard güvenlikleri açıktı steama başkası girse normalde tele kod gelmesi lazımdıSteam hesabının eposta adresini değiştirmek çok zordur, telefon numarana kod felan gelir. Eğer önlem almadıysan hata senin.
hesap satışı , mailini birisine verdin mi , şifreleri aynı mı kullanıyorsun falanne bilgisi hocam
telefon değil maile geliyor arkadaşın hesapta guard yokSteam hesabının eposta adresini değiştirmek çok zordur, telefon numarana kod felan gelir. Eğer önlem almadıysan hata senin.
Dostum sadece bunu nasıl başardığını merak ediyorum. Bir websitesine falan steam bilgilerini mi girdin?Arkadaşlar epic gamesten gta 5 oynuyordum bir anda alt tab oldu kendi kendine sonra ekrana steam geldi kimlikmi ne değişti dedi bende kapadım onu tekrar steamı açıcam şifre yanlıs diyor sonra bana mail geldi e posta falan değiştirilmiş hesaba giremiyorum ne yapıcam oyun falanda almıştım tüm güvenlikler vardı steamda.
var hocam guard varhesap satışı , mailini birisine verdin mi , şifreleri aynı mı kullanıyorsun falan
telefon değil maile geliyor arkadaşın hesapta guard yok
Hesaba telefon doğrulaması eklememek hata.telefon değil maile geliyor arkadaşın hesapta guard yok
Guard varsa nasıl değiştirdiler kardeşim.var hocam guard var
Yok hocam steam bilgilerimi girmedim bir yere 1 aydır falanda pc ye bir şey inmediDostum sadece bunu nasıl başardığını merak ediyorum. Bir websitesine falan steam bilgilerini mi girdin?
Yoksa indirdiğin bir şey sonucunda mı oldu? Önce bunu öğrenmek lazım.
Hocam bende anlasamHesaba telefon doğrulaması eklememek hata.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Guard varsa nasıl değiştirdiler kardeşim.
Hocam bana gelen maili atimmi size kuzene attım e posta falan değişmişler dedi bir de siz bakınHesaba telefon doğrulaması eklememek hata.
Eğer guard varsa eposta değiştirmek için gsm numarana kod gelir.Yok hocam steam bilgilerimi girmedim bir yere 1 aydır falanda pc ye bir şey inmedi
Hocam bende anlasam
Hocam bana gelen maili atimmi size kuzene attım e posta falan değişmişler dedi bir de siz bakın
Çok tuhaf. Biri acaba oynadığın bir online oyun sonucunda, ip adresine bir şekilde erişerek mi kontrol altına aldı bilgisayarında ki verileri acaba?Yok hocam steam bilgilerimi girmedim bir yere 1 aydır falanda pc ye bir şey inmedi
Hocam bende anlasam
epostasına erişmişler 1. aşama guard hotmail ile atlatılıyor 2. aşama telefonunda olan 10saniyede 1 kere değişen kodHesaba telefon doğrulaması eklememek hata.
Anlamadım reis senin pcde virüs felan vardır belki Kaspersky ile tam tarama yap.Yok hocam steam bilgilerimi girmedim bir yere 1 aydır falanda pc ye bir şey inmedi
Hocam bende anlasam
Hocam bana gelen maili atimmi size kuzene attım e posta falan değişmişler dedi bir de siz bakın
İp adresinden verilere erişebileceğini sanmam, pcsinde virüs felan olabilir.Çok tuhaf. Biri acaba oynadığın bir online oyun sonucunda, ip adresine bir şekilde erişerek mi kontrol altına aldı bilgisayarında ki verileri acaba?
Anlamadım reis senin pcde virüs felan vardır belki Kaspersky ile tam tarama yap.
İp adresinden verilere erişebileceğini sanmam, pcsinde virüs felan olabilir.